zaterdag 22 juni 2013

M.A.C Pro Longwear Lipcolour


Een lippenstift die lang blijft zitten is voor elke vrouw die graag een kleur op haar lippen draagt geen overbodige luxe. Steeds maar weer die lippenstift tussen de maaltijden door erbij pakken, omdat je kleur er bijna of helemaal af is. Ik vind het nog al irritant, maar toen was daar M.A.C Pro Longwear Lipcolour, een lippenstift die beloofd langer te zitten dan een "gewone".


Ik kreeg de tip van een lieve vriendin, dat ik eens M.A.C Pro Longwear Lipcolour moest aanschaffen. Een lippenstift die je opbrengt als een lipgloss en uren blijft zitten. Ideaal dacht ik, alleen het prijskaartje en de keuze aan kleur hield me tegen, waardoor ik niet gelijk de winkel in rende.

Na een paar weken dit mooie beauty item nog niet uit mijn hoofd te hebben gekregen en omdat ik mijn schooljaar goed had afgesloten trakteerde ik mezelf ook een mooi rood exemplaar. Dit is overigens ook de felste kleur die er van deze collectie bestaat.


De lippenstift is makkelijk aan te brengen door middel van een sponsapplicator. Na een paar seconden de kleur te hebben laten drogen, kan je er de gloss overdragen om je lippen te laten glanzen. Dit hoeft niet perse, want je kan de kleur ook mat dragen, een nadeel is dan wel dat hij iets wat gaat trekken.

Om deze lippenstift optimaal te testen gebruikte ik hem, wanneer ik een dagje moest werken. Telkens na een maaltijd/pauze maakte ik een foto met mijn telefoon om te kijken of mijn lippen de kleur verloren.


De kleur bleef er in het algemeen erg goed opzitten een enige nadeel was dat hij ging slijten aan de binnenkant van de mond. Dit kan je natuurlijk bij werken, maar dat heb ik deze dag expres niet gedaan om zo het beste het resultaat te kunnen zien. Wel heb ik tussen door wat nieuwe gloss opgedaan, zodat mijn lippen wat soepelere werden, naarmate de dag trok het namelijk nog al en begon je de lippenstift te voelen.

Ik ben erg enthousiast over de M.A.C Pro Longwear Lipcolour. Hij is makkelijk in gebruik en blijft goed zitten. Voor de prijs van €24,- is hij niet goedkoop, maar je krijgt er wel goede kwaliteit voor terug. Een nadeel is dat er alleen maar licht roze en nude/bruin tinten verkrijgbaar zijn, ik zou graag nog naast deze felle rood ook andere opvallende kleuren in de collectie willen zien.


M.A.C is o.a te koop bij Douglas, Bijenkorf, M.A.C Pro stores en via MACCosmetics.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten