woensdag 12 juni 2013

Isabel Marant Pour H&M


Er gingen al vele grote merken voor en dit keer is het de beurt aan Isabel Marant. Het Franse modehuis zal de nieuwe designercollectie voor H&M ontwerpen, die in november te koop zal zijn in de geselecteerde filialen over de hele wereld.


Vol trots presenteerde gister ochtend H&M de samenwerking met Isabel Marant aan. Isabel Marant staat bekend om het mixen van stijlen zoals urban, boho en rock 'n roll. Het modehuis heeft daar door de Parijs chic-stijl drastisch beïnvloed en heeft hiermee heel wat harte van de modewereld weten te veroveren.


De collectie die Isabela Marant voor H&M zal ontwerpen zit vol musthaves, voor (jonge) vrouwen en ook voor mannen. 14 november mag je weer voor de deur gaan liggen bij de H&M want dan zal de collectie te koop zijn in de winkels en ook online.

Ik ben erg benieuwd naar wat we kunnen verwachten. Zal het erg veel lijken op de fall 2013 collectie? In die  collectie gebruikte ze veel donkere tinten gecombineerd met hele lichte, sheer stoffen en hier en daar wat studs. Ook de bekende wedges sneakers kwamen voorbij, maar ook lange laarzen werden getoond.

Dat het een hele andere collectie word dan Martin Margiela is een ding wat zeker is. Ik hou jullie op de hoogte als ik meer weet over de collectie.
Ben jij ook benieuwd naar deze samenwerking?

bron
bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten