dinsdag 4 juni 2013

Gemeente museum Den Haag presenteert CHANEL Collectie


Chanel liefhebbers opgelet, het duurt nog wel even maar vanaf 12-10-2013 t/m 02-02-2014 zal er in het Gemeente museum in Den Haag een uitgebreide expositie te zien zijn over de legendarische ontwerpster Coco Chanel.


Klassieke en stijlvolle ontwerpen waar je makkelijke in kon bewegen, dat waren wel één van de belangrijkste punten die Coco Chanel in haar achterhoofd hield terwijl ze haar kleding ontwierp. Vanaf 12 oktober kan je verschillende kledingstukken en accessoires bewonderen uit o.a. de jaren 20,30 en 60. Denk aan het bekende mantelpakje, het beroemde parfum en de populaire tas die al jaren het meest word nagemaakt.


Naast dat je veel Chanel ontwerpen zal zien, zijn er ook ontwerpen te bekijken van andere modehuizen die als inspiratiebron Chanel hebben gebruik. Erg interessant want deze dame heeft heel wat modehuizen op hol geslagen.Voor de modeliefhebbers een perfect uitje voor in de herfstvakantie of gewoon zomaar tussendoor. Ik probeer zeker een bezoekje aan deze uitgebreide expositie te brengen. Zijn jullie ook benieuwd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten