vrijdag 7 juni 2013

FLYING TIGER - Neon sieraden


Chamali en sieraden dat, dat een goede combinatie is dat weten ook mijn vriendinnen maar al te goed. Zo vertelde één van mijn liefste vriendinnetjes mij tijdens het shoppen in Utrecht dat we echt even naar de "FLYING TIGER" moesten, want daar hadden ze zulke leuke sieraden. Ja,ja dacht ik.. Dat de FLYING TIGER een hele leuke winkel vol te gekke lampen, schriften, kopjes, borden, speelgoed, kaarsen, nagellak en nog veel meer was wist ik wel, maar dat ze leuke sieraden hadden geloofde ik echt niet.


Met het ongeloof nog in mijn achterhoofd liepen we de FLYING TIGER in op weg naar de sieraden-stelling en toen viel mijn mond van verbazing open.. WAUW! Zoveel leuke neon sieraden bij elkaar heb ik in geen tijden meer gezien. De felle kleuren roze, oranje, geel en groen deden zeer aan je ogen en ik wist even niet waar ik moest kijken. "Ik hou van NEON!"


Als eerste bekeek ik eens goed hoe deze (zie foto hier boven) simpele neon kleurige kettinkjes eruit zagen. Ik vond ze allemaal leuk en uiteindelijk koos ik voor drie kleuren. Drie kleuren?! Ja, want ze koste maar €3,- per stuk en voor dat geld kon ik deze schatjes niet laten liggen. Met deze zonnige dagen draag ik ook graag kettingen, alleen statement necklaces worden altijd zo heet door de zon. Deze simpele maar toch trendy kettinkjes zijn prima geschikt om elke outfit een beetje kleur te geven en daarnaast zijn ze ook erg licht dus je voelt ze niet als ze om je nek hangen. Prima alternatief dus.

Terwijl de sieraden zo hip en trendy waren, hadden ze als leuk detail vintage foto's als kaartjes gebruikt. Super leuk en origineel als zeg ik het zelf.
Naast de kettinkjes waren er ook leuke oorbellen en armbanden, deze waren trouwens ook €3,- per stuk. Ik heb hier de naar mijn idee de leukste uitgekozen en me dit keer ingehouden zodat ik niet bijna alle kleuren mee nam.

Ik draag de armband op de foto alleen, dit zou ik niet zo snel doen als ik hem echt zal gaan dragen bij een outfit. Deze spike armband is namelijk prima geschikt om te combineren met meerdere armbanden in andere kleuren. Wie weet zie je dit nog wel een keer in een outfit post.


De laatste twee items die ik scoorde waren deze twee paar oorbellen. Allebei de oorbellen zijn in het bezit van een "pin", dit vind ik een voordeel omdat deze dan niet zo snel uit mijn oren vallen. Door mijn donkere haar zijn deze niet al te grote oorbellen goed zichtbaar en geven bijna licht. (Dit zie je jammer genoeg niet zo goed op de foto's als in het echt.)


Ik ga dankzij de FLYING TIGER en mijn vriendinnetje weer neon kleurig deze zonnige dagen door. Ik ben helemaal blij met deze budget sieraden en ik zal ze ook veel dragen.

De FLYING TIGER in Utrecht bevind zich op Oudegracht 118 naast de SISSY-BOY, maar in meerdere steden is deze super leuke winkel te vinden. Kijk even op www.flying-tiger.nl voor meer info, want sieraden-fan of geen sieraden-fan voor andere leuke items kan je prima terecht bij deze winkel.


Wat vind jij van mijn neon sieraden van de FLYING TIGER en kom jij ook wel eens bij deze winkel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten