zondag 30 juni 2013

Did You C.. JUNI


Phoe, phoe! Wat gaat de tijd toch weer snel. We nemen alweer afscheid van de maand juni, die ons hier en daar een zonnetje gaf, maar jammer genoeg nog niet helemaal het zomerse gevoel liet beleven. Ik deed verschillende leuke dingen in de maand juni en het was dan ook een drukke maand. Zo sloot ik het school jaar af, ging ik naar Antwerpen en bracht ik een bezoek aan de C4C Vintage Kilo Sale. Bekijk in dit blogbericht mijn hoogte punten van de maand juni.

Ebay.com, wat een geweldige site! Dit was pas mijn tweede bestelling, maar ik ben nu wel helemaal om. Ik kocht deze twee iPhone-hoesjes voor minder dan €5,- en dat ook nog eens zonder verzendkosten!


Na hard gewerkt te hebben voor school, ging ik samen met mijn vader een dagje winkelen. Het was een hele gezellige dag en ik kreeg deze toffe laarsjes cadeau. Ik ben er erg blij mee, bedankt pap!


Ik hou van fruit! Alleen ben ik voor veel soorten allergisch. Gelukkig niet voor frambozen, dus deze deed ik door de yoghurt.


Mijn internet deed het niet, ik baalde als een stekker. Gelukkig kon ik even langs mijn vader om daar wat blogberichten voor jullie te schrijven. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, alleen mijn internet doet het nog niet optimaal. :-(


Ik scoorde deze leuke neon sieraden bij de Flying Tiger, perfect voor het mooie weer. Ik heb hier een uitgebreid blogbericht over geschreven. Gemist? Check hem dan snel even. *klik*


Wauw, de pop up advertentie van Lavin voor LancĂ´me. Ik kreeg deze bij mijn ELLE meegestuurd. Erg leuk, net zoals trouwens de hele collectie!


Ik stijlde mijn haar weer eens, alleen het vervelende hier aan is dat het na een half uur er weer uit is. Beetje jammer, maar ik vind het altijd wel leuk staan.


Ik ging gezellige met mijn klasgenootjes barbecuen om het schooljaar af te sluiten. Ik dronk deze rode Jillz, die ik nog nooit had geproefd, maar wat is hij lekker. Net limonade! ;-)


Bij een nieuwe website, horen ook nieuwe kaartjes. Heb je een leuke winkel en wil je didyouc.nl wel promoten, neem dan even contact met mij op. Ik vind dat natuurlijk altijd erg leuk! ( didyouc@gmail.com )


Juni had ook zonnige dagen, dus het was tijd voor een kleurrijke OOTD! Na een paar keer door de brandnetels geprikt te zijn en in een boom weten te klimmen, had ik een paar mooie foto's voor jullie. Je moet er wat voor over hebben he. 


Woehooee!! Ik bezocht een paar dagen Ines die in Antwerpen woont en ze stond me netjes op te wachten op het station. De lieve schat!


Het was erg warm toen ik in Antwerpen was, maar met de juiste afkoeling redden we het wel. Hier dronk ik een frambozenbiertje. CHEERS!


Fruit, fruit, fruit!!


Het was weer tijd voor vintage! De C4C Vintage Kilo Sale in Trouw Amsterdam was weer erg leuk. Ben je ook geweest?


Als verrassing voor mijn moeder maakte ik verschillende gerechtjes voor haar klaar, om zo haar verjaardag alvast een beetje te vieren. De bedoeling was dat we eigenlijk uiteten zouden gaan, maar omdat ik niet kon kiezen naar welk restaurant we zouden gaan, kookte ik zelf maar. Goed opgelost toch? ;-) Deze lekkere kaneelkoekjes hoorde bij het toetje. Benieuwd hoe ik deze heb gemaakt? Misschien dat ik eens een klein receptje op de blog zet als jullie dat leuk vinden. 


Dit is alweer de laatste foto! Hier draag ik mijn polka dot jasje die ik heb gescoord tijdens de C4C Vintage Kilo Sale. Ik ben er erg blij mee en hij is dan ook echt mijn nieuwe lievelings jasje. 


Dit was de maand juni dan alweer, heb jij ook nog leuke dingen meegemaakt? Ik hoop in de maand juli toch echt meer zonnige foto's te maken, want daar ben ik toch echt wel aan toe. We wachten af en we zullen het over een maandje weten. ;-)

Fijne zondag!
Liefs Chamali

Wil je geen maand wachten op de foto's. Volg me dan via instagram en blij zo up to date. Mijn gebruikersnaam is: @didyouc 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten