zondag 23 juni 2013

C4C VINTAGE KILO SALE


Gister was het dan eindelijk zover, ik mocht een bezoekje brengen aan de C4C VINTAGE KILO SALE! Ik had er super veel zin in en ik kon dan ook niet wachten tot dat ik eindelijk tussen de kleding kon snuffelen, jammer genoeg zat het weer eens niet mee met het openbaar vervoer, waardoor ik niet kon VIP-shoppen. Ik baalde daar wel een beetje van, maar eenmaal aangekomen bij Trouw Amsterdam was ik dat alweer helemaal vergeten. Let's Shop!


Bij binnenkomst kregen we een plastic tas van deze lieftallige jonge mannen. Dit maakte het shoppen een stuk makkelijker omdat je zo je handen vrij had en zo lekker kon inladen. ;-)


Wow! Wat een enorme ruimte vol vintage. Dat het dit keer groter zou zijn dan de vorige editie had ik wel verwacht, maar zo groot... Twee enorme ruimtes vol grote bakken en rekken met mooi vintage. Het was wel even graven en zoeken maar dat maakte de jacht naar de mooiste items wel leuker.Op de bakken stond duidelijk aangegeven wat er in zat. Zo waren er o.a. bakken met jassen, broeken, rokken, hoeden, jurken, truien en nog veel meer. Het was allemaal best overzichtelijk en omdat de ruimte zo groot was kon je overal makkelijk bij en was er geen geduw en getrek. Ideaal dus!
Vrouwen en mannen waren druk aan het speuren naar de leukste items. Ja, ook mannen waren druk aan het shoppen en dat was ook niet zo gek, want er waren ook genoeg mooie items voor het mannelijk geslacht. De sfeer was gezellig en er waren veel glimlachen te zien. Iedereen had het naar hun zin en stopte hun plastic tassen vol terwijl ze shopte op de dansbare beat die de DJ draaide.


Terwijl ik bij de vorige Kilo Sale niet zo goed wist waar ik moest kijken en ik daarom ook niet zo goed slaagde, had ik dat bij deze editie helemaal niet. Ik heb genoeg leuke, grappige, gekke en toffe dingen in mijn hand gehad en ging ook met wat leuke items naar huis. Je kon trouwens makkelijk passen, want hier en daar waren er grote "paskamers" beschikbaar.

Hmmm.. bloemetjes of kies ik toch voor blauw..
Misschien leuk als trouwjurk?
Naast dat je kon graaien in de bakken, waren er ook rekken vol kleding te vinden. Daarnaast was er een speciaal deel waar de special items werden uitgestald. Deze kon je per stuk kopen en werden dus niet gewogen. Ik heb hier niks van gekocht, maar er was genoeg aanbod.Na het Vintage Kilo Shoppen kon je nog een kijkje nemen bij de C4C Mini Markt. Daar vond je accessoires, sieraden en zelfs kunst. Ik heb hier jammer genoeg geen foto's van gemaakt. (Oeps!) Ook kon je heerlijk hapjes eten en je gratis drankje ophalen, want van dat shoppen krijg je natuurlijk dorst.

Het was een geslaagde middag en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik ging met drie jasjes naar huis, want ik kon niet kiezen. (Hihi) Ze komen denk ik alle drie uit de jaren 80 vanwege het model en de brede schouders. I LOVE THE 80'S!


Ik heb eigenlijk helemaal niet zoveel moeite voor mijn aankopen hoeven doen, want ze lagen alle drie boven  in de bakken. Ik zag de stof en pakte het gewoon en het bleek ook nog eens leuk te zijn. Haha, dat is nog eens makkelijk shoppen. Dit jasje zit vol bloemen en heeft een mooie glans over de stof. Als je hem dicht draagt heb je een beetje het peplum effect (mini rokje). Erg schattig en vrouwelijk. 


Toen ik dit jasje voor het eerst zag moest ik gelijk aan een clown denken door de vrolijke gekleurde stippen. Dit jasje is het dunst van de drie en heeft wat weg van een blouse. Laat het circus maar alvast beginnen! 


Als laatste kocht ik deze blauwe lange jas. Deze is ideaal voor de frisse dagen die Nederland vaak genoeg heeft. Hij is helemaal van wol gemaakt, dus een regenbui zal hij vast niet helemaal overleven, maar goed dat zien we dan wel weer. 

De jasjes zie je vast wel een keer voorbij komen tijdens een outfit post, want stuk voor stuk vind ik ze erg leuk. Heb je een voorkeur voor welk jasje het liefst in een outfit zou willen zien, post dat dan in een comment.


Zo dit was het dan alweer, de middag ging jammer genoeg als een speer voor bij.  C4C Vintage als je dit leest, wanneer komt er weer een volgende C4C Vintage Kilo Sale, want het was zo leuk! Heb je nog geen bezoekje gebracht aan de C4C Vintage Kilo Sale en heb je vanmiddag niks te doen? Je kan vandaag nog tot 18.00 shoppen en wie weet vind je net zoals ik, ook leuke items. Het is echt de moeite waard en ik kan dan ook niet wachten tot de volgende editie.


Waar?: Trouw Amsterdam
Entree: €5,-


Ben jij ook naar de C4C Vintage Kilo Sale geweest en wat heb je voor items geshopt?

3 opmerkingen:

 1. Mooie keuzes :) Goed gedaan! Kan niet wachten op de volgende kilo-sale, wil ik ook wel eens ein-de-lijk meemaken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geslaagd zeg! Ik vind je gebloemde jasje geweldig! Ik was er ook bij en ben ook tof geslaagd. Een van de shortjes zit vandaag in een outfitpost. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk was het he! Ik heb je outfitpost gezien. Ziet er leuk uit. :-)

   Verwijderen