dinsdag 25 juni 2013

Bershka Sale Favorieten


SALE!!! Een drukke en hectische periode voor het winkelpersoneel maar ook net zo goed voor hun klanten. Ik hou best van een dagje goed sale shoppen, dat zag je vorige week al in een aangepaste shoplog. Er zijn genoeg leuke winkels waar je voor een klein prijsje een nieuwe outfit kan scoren. Zo ook bij de bekende Spaanse winkel Bershka. Omdat ik een paar weken geleden zo enthousiast was over deze winkel, vond ik het een leuk idee om eens te kijken of ze nog leuke items in de uitverkoop hadden en natuurlijk hadden ze die!


Ik stoof van het weekend even snel de Bershka in, maar door de drukte weerhield het mij om rustig rond te kijken. Een van de nadelen vind ik dat wel, dat je met sale niet rustig rond kan kijken maar ach, daar hebben we internet voor! Want naast dat de winkels sale hebben, hebben natuurlijk ook de webshops sale! Super fijn, want hier kan je toch rustig rond snuffelen wat er allemaal is zonder dat je iemand aan je jas zit te trekken of dat iemand in je nek staat de hijgen.

Ik bekeek alles eens even op mijn gemak en had zo mijn favorieten gevonden. Leuke zomerse items, met hier en daar wat kleur. De mooie zilveren ketting met driehoekjes heb ik trouwens van het weekend tussen de drukte door nog wel even gescoord, maar die zie je vast nog wel een keer in een outfit post. ;-)

van links naar rechts
neon gele top 19,99 15,99/neon pump 49,99 29,99/aztec body 12,99 9,99/denim short 29,99 22,99
zilveren ketting 35,99 16,99/tropische broek 25,99 19,99/gestreepte jurk 29,99 19,99/ring molen 4,99 3,99
twee riemen 9,99 7,99/plateau pump 59,99 39,99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten