maandag 24 juni 2013

Belgische modeontwerper ontwerpt koelkast


Chamali en bier, er zijn betere combinatie's te bedenken, maar vandaag even niet, want ik heb iets heel leuks er over te vertellen. Het Belgische platform Urban Crafts wat creatief jong talent support heeft namelijk modeontwerper Tom van der Borght de kans gegeven om een toffe koelkast te ontwerpen.Urban Crafts is een initiatief van het wel bekende biermerk PALM. Zij bieden door middel van een online tv-kanaal en verschillende wedstrijden promotie aan jonge creatievelingen. Dit kunnen van allerlei mensen zijn zoals, kunstenaars en ontwerpers maar ook, fietsenmakers, boomhutten-bouwers en acteurs. Jammer genoeg is Urban Crafts zo ver ik weet niet actief in Nederland, dus wij kunnen ons hier jammer genoeg niet voor in aanmerking komen.  


Terug naat de koelkast, want daar gaat het hele blogbericht uiteindelijk over. Dit gave ding is helemaal versierd met de kleurrijke, vrolijke en psychedelische tekenkunsten van Tom van der Borght, een jong talent. Hij deed al mee aan verschillende wedstrijden en won o.a. de Triumph Inspiration Award in 2011. 
De koelkast zal in verschillende openbare gelegenheden te vinden zijn zoals, in trendy winkels, inspirerende ateliers en hippe lounge bars. Ik ben benieuwd of we er ook ééntje in Nederland zullen spotten.. Zo ja, laat je het me dan even weten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten