woensdag 15 mei 2013

www.didyouc.nl is een FEIT!


Het duurde even, maar gistermiddag was het dan eindelijk zo ver. Mijn nieuwe site ging online! www.didyouc.nl is een FEIT! Ik ben super blij met mijn eigen domeinnaam, mijn nieuwe lay-out en misschien nog wel het allermeest met mijn nieuwe logo.


Het uiterlijk is dan wel veranderd van Did You C.., maar voor de rest blijft alles het zelfde. Ik wou al een tijdje een eigen domeinnaam met een vernieuwde site. Ik dacht dat is vast allemaal niet zo ingewikkeld, alleen viel dit nog best tegen. Met de hulp van wat lieve mensen is alles goed gekomen en ziet de site er precies zo uit zoals ik haar het liefst wil zien. Clean, overzichtelijk, met als EYEcatcher mijn nieuwe logo.


Bij een nieuwe site, hoort dus ook een nieuw logo had ik zo bedacht en omdat ik zelf niet zo'n held ben in tekenen vroeg ik My Hong om raad. Deze lieve meid kan toveren op papier en ik had het geluk dat ze me graag wou helpen. Nadat ze goed naar mijn ideeën heeft geluisterd en verschillende schetsen voor me heeft gemaakt is het logo van Did You C.. tot stand gekomen.

Waarom een vlieg/bij omdat ik een bezige bij ben en ik graag overal naar toe wil om jullie en mijzelf zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Daarnaast wil ik graag van alles zien/weten en één paar ogen is dan ook niet genoeg voor mij, vandaar de zes ogen in het logo. Ik ben heel erg blij met dit mooie, kleurrijke en stoere logo die door My speciaal is ontworpen voor Did You C..

Zijn jullie benieuwd geworden naar de rest van My haar kunstwerken. Wacht dan tot het blogbericht van vanmiddag, want daarin vertel ik meer over deze talentvolle dame.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe site en het logo vinden. Laat dus gerust een berichtje achter, want dat vind ik alleen maar leuk om te lezen. Ik ga even verder met trots wezen op mijn nieuwe website. Tot vanmiddag.

Fijne dag vandaag!

Liefs Chamali

1 opmerking: