maandag 13 mei 2013

What I'm Wearing Today #6


Woehhhhooee!!! Ik was door het dolle heen toen dan eindelijk de postbode mijn galaxy legging bezorgde. Ik wou al maanden deze musthave alleen vond ik hem vaak nog al prijzig. Op www.galaxyleggings.nl ben ik prima geslaagd voor een redelijke prijs. Het leuke aan deze site is dat ze verschillende soorten en maten hebben dus voor iedereen wel een geschikt model. Nu ik de perfecte legging gevonden heb, werd het weer eens tijd voor een outfit post.


De galaxyprint is al een hele tijd een echte trend en deze zomer zal je hem dan ook zeker terug zien komen in het straatbeeld. Verschillende modeketen hebben zich gestort op deze leuke print en er is dan ook van alles met deze print bedrukt. Denk aan jassen, jurkjes, shorts, schoenen, tassen en natuurlijk de legging.

Als kleurenliefhebber moest ik een leuke galaxy legging in mijn bezit hebben. Omdat de legging een echte eyecatcher is laat ik de rest van mijn outfit wat rustiger zodat mijn buitenaardse-benen alle aandacht krijgen.


Ik heb voor een wat stoere look gekozen, met mijn studs zonnebril van de Primark, die je al eerder op mijn blog voorbij zag komen. Ik laat de studs subtiel terug komen in mijn armband en check mijn hologram sneakers zijn ze niet gaaf?


In de outfit zit veel zwart, maar de galaxy legging kan je ook prima met lichtere kleuren combineren. Er zitten namelijk genoeg kleuren in die je terug kan laten komen.


Veel meiden dragen tegenwoordig een legging als broek, ik vermijd dit liever en heb er dan ook bewust voor gekozen om een basic zwart rokje er overheen te dragen.

Top Monki/Denim Gilet Primark
Rok H&M/Legging www.galaxyleggings.nl
Sneakers H&M/Armband Primark
Ring Fashionoloy

Ik word helemaal  happy van de galaxy print en ik zal dan ook deze legging met plezier dragen. Hopelijk word het niet al te warm deze dagen want het nadeel is wel dat hij van polyester is.


Wat vind jij van de galaxy legging en heb je er zelf ook één?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten