donderdag 2 mei 2013

Trend: Wit


Wit is het nieuwe zwart deze lente/zomer. Met deze besmettelijke kleur zal je wasmachine/moeder niet al te blij zijn, maar de modewereld is er dol op. Dare to wear white!


De laatste dagen is het weer lekker zonnige, dus tijd om die warme donkere trui in te wisselen voor een lekkere luchtige top. Naast de (fel) gekleurde kledingstukken die overal ziet, mag je deze lente/zomer ook (veilig) voor wit gaan. Wit is een sexy, chique,stoere, luxe en/of romantische kleur waar je eindeloos mee kan combineren.


Naast dat het natuurlijk mogelijk is om wit te combineren met verschillende kleuren is het ook echt erg leuk om een hele witte outfit te dragen. Wil je graag een hele witte look dragen, kies dan voor verschillende materialen om zo alles wat interessanter te maken. Het is namelijk niet de bedoeling dat je op de verpleegster van de je oude buurvrouw lijkt. Mis je toch wat kleur? Kies dan een accessoire in één of meerdere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een paar knal rode schoenen of een blauwe armband.

Wit is leuk, maar er zijn natuurlijk genoeg nadelen aan deze maagdelijke kleur. Wees er dus bewust van wanneer je een witte outfit gaat dragen en/of pas extra goed op. Hou er ook rekening mee dat je de juiste lingerie draagt. Dit omdat van de zomer vast niet alle stoffen even dik zullen zijn en je al snel veel lijnen en/of je lingerie ziet bij witte (strakke) kledingstukken.

Opzoek naar een witte outfit? Bekijk dan een shopping en wie weet zit er wat leuks tussen.

van links naar rechts
short 38,- Miss Selfridge/sneaker 31,- Topshop/jurk 64,- Topshop
blouse 44,- Topshop/armband 8,- River Island
sneaker heel 52,- Topshop/jeans 35,- River Island/ harnas 80,- River Island
tas 39,95 H&M/oorbellen 11,- Topshop


Wat vind jij van deze trend en draag jij veel wit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten