woensdag 29 mei 2013

Trend: Neon


Neon, een opvallende trend die je al vanaf een kilometer afstand aan ziet komen. Deze trend is misschien wel één van mijn lievelings, maar in maten want ik wil er natuurlijk niet bij lopen als een wegwerker.

Een kleurrijke en opvallende trend die eigenlijk het hele jaar door wordt gedragen. In de winter konden we er nog lang geen afscheid van nemen en ook in de zomer is deze trend razend populair. Broeken, shirts, zonnebrillen, pumps, tassen, sieraden en ga zo maar door. Alles is er wel te koop met deze lichtgevende kleuren.


Het combineren van een neon item vinden sommige mensen nog al lastig en dat is best begrijpelijk.

Neon kleuren kan je heel goed combineren met pastel en creme kleuren. Deze steken namelijk goed bij elkaar af en halen het beste in elkaar naar boven. Zo kan je simpel een lieve outfit, toch nog hier en daar wat pit geven.

Wat ik zelf erg leuk vind, is neon op neon dragen. Zo draag ik bijv, een neon kleurige top met een neon ketting. Je zou denken dit is wel erg fel bij elkaar, maar dat valt best wel, omdat dit maar één deel is. De rest van mijn outfit hou ik trouwens dan rustig.


Neon kleuren kan je met heel veel andere kleuren combineren, probeer eens wat uit en bekijk wat jij het mooist vind. Zo kunnen de kleuren kobaltblauw en neon roze er goed met elkaar, maar ook legergroen met neon geel is een goede combi. Weet je het allemaal even niet meer, kies dan gewoon voor zwart of wit. Safe, maar daar is niks verkeerds aan.

Zon of geen zon, met neon kleuren blijf je stralen!

van links naar rechts
trui 44,- Tosphop/ballerina 23,75 Forever21/horloge 44,99 New Look
ketting 39,- Topshop/pump 39,99 New Look
rok 44,- Topshop/oorbellen 3,99 New Look
zonnebril 13,- River Island/tas 20,75 Missguided/jurk 38,- Topshop

Wat vind jij van de neon trend en hoe combineer jij hem?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten