donderdag 9 mei 2013

Trend: Eye of the Tiger


Tijgers, leeuwen, cheetahs, luipaarden en vele andere katachtigen zie je steeds vaker op kleding verschijnen. Een shirt met een angstaanjagende kattenkop kan deze zomer dan ook niet ontbreken in je kledingkast.

Dieren(koppen) op een shirt,blouse of andere top zie je steeds vaker in de collecties van verschillende modehuizen voorbij komen. Deze winter was bijv. de wel bekende Kenzo trui met tijgerkop erg in trek.Van de zomer mogen er ook weer koppen rollen, want de echte fashionista heeft wel een top met een katachtige erop in haar kast liggen. Vaak staan deze "lieve" beesten er brullend en/of angstaanjagend op en zijn daardoor een echte eyeCATcher die je outfit in een handomdraai interessant maken.

Ik vind deze trend erg leuk, ook omdat je zo makkelijk je outfit in een ander daglicht kan zetten. Al snel heb je bijv. een stoere look of een safari look. Lekker zomers en opvallend is deze trend sowieso.


Did You C.. is speciaal voor jou op jacht gegaan om de leukste "snoezen poezen tops" voor jou te vangen. Ik ben benieuwd of er een leuk exemplaar voor je tussen zit.

van links naar rechts
Cheetah 24,80 Romwe/ Color Tiger 33,- Topshop/ Cool Tiger 37,20 Romwe
Lion King 29,65 Romwe/ BW Tiger 27,- Romwe
Green eyes 14,95 H&M/  Bad Cheetah 21,- Topshop


Wat vind jij van de "Eye of the Tiger" trend en heb je al een shirt in de kast liggen met een katachtigen erop? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten