maandag 6 mei 2013

Transparante clutch


Ik ben zo iemand die altijd alles kwijt is in haar tas. Vakjes of geen vakjes bij mij ligt altijd alles overal en nergens en het is vast niet de laatste keer dat ik helemaal gestresseerd ben omdat ik mijn telefoon "kwijt" zou zijn. Want wat blijkt vaak het geval te zijn, hij zit gewoon in een ander vakje. Pfoe..! Gelukkig.


De transparante clutch is dan ook een perfecte trend voor mij, want zo kan ik precies zien wat er wel en niet bij me heb en of ik niks kwijt ben. Er is wel een nadeel, want naast dat ik alles kan zien, kunnen de mensen om mij heen ook van mijn hele hebben en houden meegenieten. Misschien niet zo tasjesdief-vriendelijk, maar leuk zijn ze zeker.


Verschillende modehuizen hebben al een mooi ontwerp van een transparante clutch in hun collectie, maar niet alleen de transparante clutch is trendy, ook (grote) handtassen zijn er in een transparante versie verkrijgbaar.

De transparante clutch vind ik erg leuk, maar om daar nou een paar duizend euro voor te betalen kan ik niet als arme student. Maar toen opeens zag ik  tot mijn verbazing, een paar leuke gekleurde en betaalbare versies bij de Zara liggen. Super zoet en zomers. Leuk bij elke outfit en lekker handzaam.


De clutches zijn allemaal €25,95, dus dat scheelt wel wat eurootjes. Ik vind de rechthoekige versie het leukst. Het fijne aan deze versie is dat er ook een binnenvoering inzit, dus als je toch niet alles aan de buiten wereld wilt laten zien, kan je dit hier in stoppen. (Deze kan er trouwens gewoon uit.) De andere versie heeft dit niet. De clutches zijn vanaf nu te koop in de verschillende Zara winkels en op www.zara.com


Wat vinden jullie van de transparante clutch?Geen opmerkingen:

Een reactie posten