vrijdag 10 mei 2013

The Katy Look


Het is alweer een paar weken geleden dat ik de kledingstijl van een celeb onder de loep nam. Vanwege het mooie weer, kwam ik op het idee om een kleurrijk en vrolijke celeb-stijl te zoeken en al gauw kwam ik uit bij Katy Perry.


Sexy, stoer, trendy, kleurrijk en lekker gek. Katy Perry kan je eigenlijk niet in een hokje plaatsen. Als dochter van een dominee is ze alles behalve braaf en zorgde ze voor heel wat opschudding vier jaar geleden bij haar ouders en de rest van de wereld. Door het liedje "I kissed a girl" de wereld in te zingen.


Tijden zijn veranderd en Katy Perry is ondertussen een van de favorieten sterren in de popindustrie. Met haar vrolijk en kleurrijke verschijning, valt ze op tussen de rest van de celebs. Door haar speelse en soms girly look is een echt stijlicoon voor mening meisje en dus perfect voor dit blogbericht. Ik hou van stijliconen, om daar mijn inspiratie vandaan te halen.

Met de videoclip "California Gurls" in mijn achterhoofd, heb ik met veel plezier de items voor de Katy look uitgezocht. Haar kledingstijl mag je met een knipoog nemen en is lekker vrolijk.

van links naar rechts
plakwimpers 8,50 Asos/ purple blazer 33,50 Romwe/zonnebril 13,15 Asos
cupcake pump 89,- Iron Fist/icon ring 59,10 Asos/top 32,- Miss Selfridge
cartoon body 18,95 New Look/oorbellen 23,65 Asos
peplume jurk 325,- River Island/droom short 22,50 Romwe
Eigenlijk is de Katy Perry look helemaal niet zo ingewikkeld, want kies je voor girly pasteltinten en hier en daar zoetige afbeelding op je kleding/accessoires dan ben je al snel klaar. Ik vind deze stijl erg leuk en goed geschikt voor de lente/zomer. Met de zon om je toet ben je met deze look om op te ... ;-)


Wat vind jij van de stijl van Katy Perry?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten