dinsdag 7 mei 2013

SWIMWEAR


De zon is de laatste dagen onze beste vriendin en als het aan veel van ons ligt nodigen we de wolken nog lang niet uit voor een afterparty. Tijd om maar eens te gaan bekijken wat we aantrekken tijdens het zonnebaden en als we een koele duik in het zwembad of de zee willen nemen.


Bikini's, tangkini's, semikini's en badpakken je hebt alle keus van de wereld als het om badkleding gaat, maar wat is nou de juiste. Het is altijd even zoeken naar het juiste model. Hou je er niet zo van om je buik te laten zien, kies dan voor een hip badpak of leuke tangkini. Last van een buikje? Kies dan voor donkere kleuren, want dat kleed het meest af.


Heb je korte benen, kies dan voor een broekje wat hoog uitgesneden is, zo lijken je benen namelijk langer. Kies dus niet voor een boxer of hotpants want dat maakt je benen korter.

Het blijft ingewikkeld en om je een beetje op weg te helpen heb ik verschillende badkleding voor je bij elkaar gezocht. Al deze badkleding is te koop via www.asos.com. Succes met uitkiezen!

van links naar rechts
bikini top 21,-/semikini 65,65
badpak 118,20/bikini top 59,10/semikini 45,95
bikini top 59,10/semikini 39,39


Wat voor badkleding draag jij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten