vrijdag 24 mei 2013

Romwe leggings


Leggings worden al lang niet meer als basic en handig item gezien, maar ze mogen opvallen en er zijn genoeg mensen die zelfs zonder jurk of rok, met alleen een legging de deur uit gaan. Mij niet gezien, want daar heb ik de benen niet voor, maar bij sommig mensen vind ik het wel erg leuk staan. De populaire webshop Romwe.com speelt goed op deze nieuwe hype in en heeft daarom ook genoeg opvallende leggings in hun assortiment.


Vorige week liet ik jullie mijn nieuwe aankoop zien, mijn mooie galaxy legging. Deze print is erg populair, maar voor sommige is dit alweer veelte braaf of ze willen graag iets anders. Dan heb ik een goede tip voor jou! Bekijk eens de webshop Romwe. Zij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met meer dan 100 verschillende bedrukte leggings.

Van hamburgers tot Walt Disney prinsessen en van Hello Kitty tot stripfiguren. Je kan het zo gek niet bedenken of Romwe heeft er wel een legging van. Ik heb speciaal voor jullie een paar (te) gekke leggings bij elkaar gezocht.

van links naar rechts
Aardbollen €23,15/Hello Kitty €26,45/Boom! €26,95
Hamburgers €21,50/Super Woman €26,45/Prinsessen €22,30
Bliksem €23,95/Diamonds €24,80/The Simpsons €23,15

Ik vind de leggings van Romwe erg leuk en ik ga maar eens snel kijken voor een nieuw exemplaar. Nou zou ik zelf niet zo snel gaan voor een hamburger of prinsessen opdruk, maar die met de aardbollen, bliksem en stripboeken print vind ik erg leuk. 

Tip!: Heb je instagram en ben je al in het bezit van een Romwe legging. Maak de een creatieve foto van jezelf wanneer je een Romwe legging draagt. Post die op instagram en tag Romwe hierin. Elke dag maken namelijk 20 mensen kans op een gratis legging naar keuze! Het is het proberen altijd waard, toch?

Wat vind jij van de Romwe leggings en heb je er een?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten