dinsdag 21 mei 2013

Rihanna for River Island summer collectionHet is pas een paar maanden geleden dat de eerste collectie van Rihanna in samenwerking met de River Island in de winkels verscheen. Als warme broodjes gingen de populaire items over de toonbank. Terwijl we daar nog even van bij komen, zitten Rihanna en het River Island team niet stil, want over een paar dagen zal de nieuwe zomer collectie in de winkels liggen. Ik ga jullie vandaag een kleine sneak peek geven, zodat jullie weten wat jullie kunnen verwachten.

25 mei is het dan zover, Rihanna lanceert haar tweede collectie die ze in samenwerking met River Island heeft ontworpen. De collectie is helemaal Rihanna, zo verteld ze namelijk, "Ik ben een beetje egoïstisch geweest. Ik heb alleen kleding ontworpen die ik zelf wil dragen. Want vaak zie ik kleding hangen waarvan ik denk: dat zou wel wat meer sex appeal kunnen gebruiken, of juist wat minder."Naast dat ze aan sex appeal heeft gedacht, heeft ze ook speciaal kleding gemaakt voor "fath days". Rihanna zei namelijk: "I need to make clothes for fat days I have." Iedereen heeft er wel eens last van dat je, je alles behalve sexy voelt. En speciaal daarvoor heeft ze een makkelijke, maar trendy jumpsuit ontworpen en verschillende "basic" tops die net wat anders zijn dan anders en perfect zijn voor "fath days'.


De collectie bestaat o.a. uit veel tye-dye prints, sexy badpakken/bikini's, korte shorts, bloemen prints, doorschijnende jurkjes en uitdagende tops, zo mag de navel dit keer ook weer gezien worden van Rihanna. Naast veel lichten tinten worden er ook veel donkere tinten gebruikt, veel verschillende andere kleuren kan ik uit de afbeeldingen niet opmaken, maar wie weet worden we nog verrast. 


Ik ben erg benieuwd naar de collectie. Het leukst vind ik tot nu toe de tye-dye items. Als het in de winkel ligt ga ik zeker even langs om te kijken, jullie ook?


De zomer collectie van Rihanna ligt vanaf 25 mei in de winkels. Bekijk de video, waarin Rihanna nog het één en ander verteld over de collectie.Wat vind jij van de zomer collectie van Rihanna?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten