zondag 12 mei 2013

Nail art GIRLS!


Uren priegelen met een stokjes, kwastjes, glitters, steentjes en allerlei andere dingen waar je je nagels mee kan versieren. De nail art trend is nog steeds erg actief en ook ik vind het erg leuk om bezig te zijn met alle kleuren van de regenboog om zo van elke nagel een kunstwerkje te maken. Een klusje is het zeker en ik ben nog lang niet in het bezit van de skills die de kunstenaressen hieronder hebben.


Als echte Picasso's gaan deze meiden allemaal aan de slag en maken van hun nagels echte eyecatchers. Vandaag laat ik jullie veschillende nail art kunsten zien.


Mooie strak gelakte nagels en deze techniek is niet eens zo heel erg moeilijk. Als je plakband in huis hebt en drie verschillende lakjes dan kom je al een heel eind.


Dit was leuk geweest voor Koningsdag, alleen dan met onze Nederlandse vlag. Dat kroontje is erg knap gemaakt met al die losse kraaltjes. Cute!


Je kan natuurlijk ook alleen met kraaltjes en steentjes aan de slag. Deze plak je simpel met lijm op je nagel. Ben je een snelle lakker, druk dan de steentjes in de nog natte lak dan blijven ze prima plakken.


Wauw! Als iemand de skills heeft om mijn nagels zo te versieren neem dan contact op. Super mooi, dit is één van mijn favorieten.

Naturel, maar toch anders. Simpel maar stijlvol.


Pfoe, hier is ze wel even mee bezig geweest. Erg leuk voor de echte modeliefhebbers! (Versace logo)


Mexicaanse skulls, lekker zomers en vrolijk. Love it! Zelf zou ik al mijn nagels dan zo doen in plaats van twee, want de streepnagels vind ik een stuk minder interessant. Dat ze leuk zijn, is een ding wat zeker is.


Dit waren een paar leuke inspiratievolle nail art afbeeldingen. Ik ben benieuwd hoe goed jullie er in zijn om van elke nagel een juweeltje te maken. Zelf ga ik nog even oefenen, want ik ben nog lang niet zo'n ster.


Fijne zondag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten