woensdag 8 mei 2013

Moederdag tips


Aanstaande zondag is het weer zo ver. Het is Moederdag! We mogen allemaal onze moeders verwennen. Een dag speciaal voor haar, maar de vraag die ik elk jaar stel en ik denk wel meer van ons. Wat moet ik aan haar geven?


Naast heeft veel liefde, een dikke knuffel/kus is het natuurlijk ook leuk om een cadeautje voor je moeder te kopen. Vandaag zet ik een paar cadeautjes op een rij, om het zoeken naar het juiste presentje wat makkelijker te maken.


Ik vind het altijd erg leuk om een cadeautje te kopen voor mijn moeder, dit ook omdat ik weet dat ze "bijna" alles wel leuk vind wat ik koop. Parfum is een ding wat altijd goed in de smaak valt en dat zal vast ook wel bij meerdere moeders zijn. Natuurlijk hoef je niet perse een dure fles Chanel voor haar te kopen, want er zijn genoeg andere lekkere geuren die een stuk betaalbaarder zijn. Heb je een moeder die niet zoveel parfum gebruikt? Kijk dan eens naar een ander verzorgingsproduct, bijvoorbeeld een lekkere douchegel, scrub of bodylotion. 


Liefde gaat door de maag, zo ook vast wel bij moeders. Sloof je eens lekker uit en maak een uitgebreide lunch of zoete high tea. Ben je niet zo'n keukenprinses, er zijn genoeg restaurants die rond Moederdag leuke high tea's en lunches aanbieden. Maak tijdens het snoepen door leuke foto's en geef die later aan haar in een leuk boekje of lijstje als herinnering.

85,35 French Connection | 26,25 ASOS | 119,- Zara

Tegen een mooie (hand)tas kan bijna geen één vrouw nee zeggen. Een leuk praktisch maar ook trendy en modieus cadeau die je moeder elke dag bij zich kan dragen. Is de tas zo leuk dat je hem zelf wel zo willen hebben. Ach wie weet kan je wel een dealtje sluiten met haar dat als jij een week lang de was doet, je hem mag lenen. 


Een sierlijke ketting of een paar mooie oorbellen. Erg leuk en je kan het zo persoonlijk maken als je wilt. Dit kan soms ook erg lastig zijn als je niet precies weet wat je moeder leuk vind. Kies dan bijvoorbeeld samen iets uit. Net zoals bij parfum kan je het met sieraden zo duur maken als je zelf wilt, want je moeder snapt best wel dat je geen diamantenketting voor haar kan kopen en het gaat toch ook om het gebaar niet om de waarden.


Maak je niet al te druk om het kopen van het juiste cadeau. Het belangrijkste is dat jullie er een gezellige dag  van gaat maken! Veel plezier alvast en succes met zoeken.


Wat geef jij cadeau aan je moeder?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten