donderdag 30 mei 2013

Mijn favorieten van, & other stories


& other stories blijf ik een super leuke webshop vinden en besprak ik dan ook al eerder dit jaar. Vaak genoeg heb ik mijn winkelmandje vol gestopt met allemaal leuke items, maar ik heb nog nooit op het "knopje" betalen gedrukt. Iets houdt me steeds tegen. Ik denk dat, dat komt omdat ik nog nooit hun producten in het echt heb mogen bewonderen dus ik weet niet wat ik kan verwachten.


Ook dit keer drukte ik niet verder, zodat ik uiteindelijk mijn bestelling niet heb geplaatst. Best wel jammer, want soms baal ik ervan dat ik weer te laat ben, (de items blijven een paar dagen in je winkelmandje staan) omdat het uitverkocht is, maar goed ik zeg altijd tegen mezelf bij twijfel niet doen!

Graag wil ik ondanks dat ik het niet ga kopen, jullie mijn favorieten van dit moment laten zien. Toen ik al mijn "aankopen" bij elkaar legde viel het me op dat het weer lekker donker is met een paar kleurrijke explosies. Komt vast door het regenachtige weer en ach ja wat maakt het uit, zwart kan altijd.

De zonnebril is  mijn grootste favoriet, ik vind het model zo mooi misschien dat ik die nog ga kopen.  Als dat zo is zijn jullie de eerste die het weten.

zonnebril 35,-/oranje rok 55,-/transparante schoen 95,-
top met opdruk 19,-/ring met tandjes 12,-/hologram riem 25,-
leder tas 125,-/gebreide top 45,-/jeans met leder stukken 95,-

Wat vind jij van & other stories?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten