zaterdag 4 mei 2013

MAXIMA als topmodel op cover van Vogue


We blijven vandaag even bij het magazine Vogue, alleen dit keer bij de Nederlandse uitgave. Vanwege de memorabel dag die dinsdag plaats vond, heeft Vogue NL namelijk een special edition gelanceerd, met niemand minder dan onze nieuwe koningin Maxima als cover girl.


Het is al weer bijna een week geleden, maar de dag herinner ik me zo goed als gister. De kroning van Willem Alexander was een hele happening en heel Nederland was in een vrolijke feeststemming.

Je zou denken dat de meeste aandacht naar de nieuwe koning zou gaan, maar ik denk dat onze nieuwe koningin even veel en soms zelfs meer aandacht kreeg dan haar echtgenoot. Want wat stond ze toch weer te stralen in haar verschillende jurken van Natan en Jan Taminiau.Stralen doet ze ook op de cover van Vogue de special edition "Maxima The Birth Of A Queen". De koningin die toen nog prinses was, was op staatsbezoek in Berlijn toen deze foto werd gemaakt. Op deze foto draagt ze een mooie jurk bezaaid met edelstenen van hoe kan het ook niet anders, Jan Taminiau.


Het magazine staat helemaal in het teken van Maxima. Zo staan er verschillende verhalen in over haar jeugd, de ontmoeting met Willem Alexander en haar lievelings restaurantjes en plaatsen worden grondig besproken.

Daarnaast word er ook terug gekeken op de kroning en zit het magazine vol mooie foto's van de fotogenieke  Maxima, haar eigen familie en het koningshuis.


Vogue zou Vogue niet zijn zonder mode en dat Maxima hier van houdt is een ding van zeker is. Ze heeft de modehuizen voor het uitkiezen, want er zijn verschillende die voor haar in de rij staan om een mooie jurk voor haar te ontwerpen. De favorieten van de koningin komen ook aan bod en zo lijkt het net alsof je even een kijkje bij haar in de kledingkast neemt.


De special edition "Maxima The Birth Of A Queen" is een collectors item voor niet alleen de vrouwen die van mode houden, maar ook voor de gene die meer inhoudelijke dingen van Maxima willen weten. Daarnaast is het natuurlijk heel erg leuk voor later, want zo heb je een leuk magazine als herenring aan de kroningsdag.Maxima The Birth Of A Queen is te koop voor €9,95 bij verschillende boekhandels en supermarkten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten