donderdag 16 mei 2013

EPHAT survival of the phattest sieraden / Winactie


Ephat, een super leuke webshop en ook een offline shop die nog niet zo lang haar deuren heeft geopend in Amsterdam. Vlakbij de Dam bevind de "nieuwe" winkel van deze trendy webshop. Een paar weken geleden ging ik weer eens langs en paste daar een paar leuke outfits, misschien heb je de foto's wel gezien op de Ephat Facebookpagina.


Naast kleding zijn er ook accessoires en sieraden te koop. Super leuk, want zoals je misschien wel weet heb ik een "sieraden-tik". Nou moet ik me bij Ephat echt in houden, want anders neem ik de hele winkel mee en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ketting €10,- / Dubbelring €8,50 / Oorbellen €5,-

Stoere studs oorbellen, schattige bloemen ringen en opvallende kettingen. Dit voor een leuk prijsje en allemaal even mooi. Ben je opzoek naar een leuk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders dan moet je zeker even een kijkje nemen op ephat.nl of in de offline webshop want er is zoveel keus.


Ook zo enthousiast geworden van de leuke sieraden van Ephat? Dan heb ik goed nieuws! Omdat de nieuwe website van Did You C.. sinds deze week online is gegaan, hebben we wat te vieren en daar horen cadeautjes bij.

In samenwerking met Ephat heb ik een leuke winactie mogen opzetten. Je kan namelijk een door mij geselecteerde sieradenset winnen ter waarden van €30,-!  Er zit in, een toffe havik ring, een paar gave spike oorbellen en een trendy diamonds ketting. Super gaaf en een perfect cadeautje voor jezelf, vind je ook niet?


Wat moet je doen om mee te doen?

Like Ephat op Facebook: https://www.facebook.com/EPHAT.survival.ofthe.phattest

Like Did You C.. op Facebook: https://www.facebook.com/pages/Did-You-C/324307624271151

Share de foto* die hier boven staat op je Facebookpagina.

30 mei om 00.00 zal de winactie stoppen en 31 mei zal de winnaar bekend worden gemaakt op de Did You C.. Facebookpagina. Hou er wel rekening mee dat als je wint, je zelf de sieradenset in Amsterdam bij de offline winkel van Ephat op zal moeten halen. Heel veel succes en als je nog meer sieraden en/of andere dingen wil bekijken van Ephat neem dan een kijkje op hun webshop: www.ephat.nl of breng een bezoek aan hun offline shop!


Adres:
Nieuwe nieuwstraat 29
Amsterdam


*: De foto zal op de tijdlijn van de Did You C.. Facebookpagina te vinden zijn.

2 opmerkingen: