zondag 26 mei 2013

Did You C.. MEI


De maand mei is eigenlijk nog niet voorbij, maar de laatste zondag van deze maand is vandaag van start gegaan. We mogen langzaam afscheid nemen van die hectische maar leuke maand, waar weer genoeg is in gebeurd. Zo ging ik naar mijn eerste blog-event en stond eindelijk didyouc.nl online. Ook genoot ik van mijn eerste barbecue hapje en zag ik mijn naam weer eens in de Glossy staan. Nee, in de maand mei heb ik niet stil gezeten, laten we snel beginnen!

De maand was nog maar net begonnen, of ik ging al met mijn lieve moeder spontaan uiteten bij YUMICA in Utrecht. Oohh, het was zo lekker. Sushi, lekkere salades, gefrituurde lotus-ui en nog veel meer. Hou je van oosters eten en van tapas, dan is dit restaurant ook echt iets voor jou.


Joepie! De zon scheen eindelijk weer eens. Nou was dit denk ik ook wel één van de warmste dagen van mei wanneer  ik deze foto maakte. Jammer genoeg heeft mei ons niet veel zon gebracht, hopelijk doet juni dat nog? Ik ging trouwens op deze foto net de deur uit, op weg naar Amsterdam.


Ik ging die dag namelijk naar Ephat om een bezoekje te brengen bij de lieve eigenaresse Yvette. Het was een hele gezellige middag en de kleding was ook zo leuk! Jammer genoeg had ik toen geen geld om er iets leuks te kopen. Passen kan natuurlijk altijd en dat deed ik toen ook. ;-)

Er loopt trouwens nog steeds een leuke winactie van Ephat op didyouc.nl Klik even hier voor meer informatie. 


Die zelfde avond ging ik ook naar mijn eerste blog-event. Deze vond plaats in de Cool Cat op de Nieuwendijk te Amsterdam. Deze foto heb ik in het pashokje gemaakt waar ik mijn geshopte outfit ging passen. Mijn haar en make up was net gedaan.


Nagelstickers, ik kan er denk ik niet zo goed mee over weg, want na nog geen uur was het er alweer af. Super jammer, want het zag er zo leuk uit!


 Jammer genoeg was het niet zulk lekker weer als de dag daar voor. Het was nog al fris, maar als nog gingen we met de hele familie lekker barbecuen. Nommm...nom..


Een te blij hoofd op Did You C.. Toen ik deze foto maakte wist ik nog maar net dat ik was genomineerd voor de AVAF. (Ik hoor bij de laatste 20) De AVAF is een award speciaal voor beginnende fotostylisten. Één van mijn werken kan je vanaf nu t/m 23 juni bewonderen op het Fotofestival te Naarden.


Hier moest op gedronken worden en samen met mijn lieve zus ging ik aan de prosecco! Ik ben trouwens helemaal geen drinker, dus na een half glaasje had ik al wel genoeg. :-P


Soms krijg ik wel eens van die testers en/of  kortingsbonnen waar ik echt helemaal niks aan heb. Zo ook deze kortingsbon van de Douglas. Ik vind mezelf wel bruin genoeg hoor of vinden jullie me de laatste tijd er een beetje pips bij lopen? Douglas, vindt dat denk ik wel.


WOEEEEHOOOEEE!! Het is eindelijk een feit, www.didyouc.nl is vanaf 14 mei mijn nieuwe domein. Ik ben er zo blij mee.


Ik werk door de weeks, als ik het niet al te druk heb met school bij een stylist. Samen met een lieve collega doe ik elke maand een styling shopping voor Glossy. Niet altijd wordt mijn naam vermeld, maar deze maand stond hij er weer bij! Dat vind ik altijd zo leuk. :-)


Met mijn lieve kleine neefje van 2 ging ik naar een speeltuin, waar hij deze lente bloempjes voor mij plukte. Aahhh, tante Chamali was weer helemaal blij!


Ik zag deze lekkere tasjes in een etalage staan in Amsterdam. Super mooi gemaakt, maar wel een beetje prijzig. Trouwens ik zou ze niet eens op durven eten, dat is toch zonden. Zijn er mensen die dit ook kunnen? Lijkt me namelijk erg leuk om dit te leren.


We zijn alweer bij de laatste foto aangekomen. Misschien is deze helemaal niet zo interessant maar verteld wel gelijk iets over wat ik in juni ga bleven. Ik ga namelijk naar Antwerpen, waar de lieve Ines van het super leuke merk Musthave woont. Ik heb de treinkaartjes al in huis en kan niet wachten tot de dag is wanneer ik mag vertrekken. Ik heb er super veel zin in om Antwerpen te verkennen. Hier over komt natuurlijk meer op Did You C.., maar daar moeten jullie nog even wachten.


Dit was dan de maand mei, we gaan over een klein weekje beginnen aan juni. Ik ben benieuwd hoe die maand gaat verlopen. Naast dat ik naar Antwerpen ga, ga ik nog genoeg andere leuke dingen doen en dat post ik vast wel via instagram of twitter. Dus als je geen maand kan wachten op de foto's en wil je meer foto's bekijken, volg me dan via instagram en/of twitter en blijf up to date!

Fijne zondag verder.
Liefs Chamali


Wat waren jou hoogtepunten in de maand mei?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten