zaterdag 18 mei 2013

De Look van Anouk


De halve finale van het songfestival. Daar stond ze dan, helemaal in het zwart met een kleurrijke tattoo die stiekem onder haar mouw vandaan kwam. Dat ze de finale heeft gehaald, vind heel Nederland fantastisch maar over de kleding was hier en daar nog al wat commentaar. Did You C.. nam de outfit van Anouk even onder de loep, om zo meer duidelijkheid te krijgen.Ik had niet verwacht van Anouk, dat ze als een echte glamourpoes op het podium zou gaan staan. Eigenlijk had ik niet zoveel verwacht, want Anouk doet toch lekker waar ze zin in heeft en gaat niet met de massa mee. Dit vind ik juist zo leuk aan haar, ze is lekker eigenzinnig en haar zelf.

De inspiratie van de outfit van dinsdag kwam van het "oude" bruidsconcept  - something old, something new, something borrowed, something blue, las ik op de website van Vogue.nl . Ze droeg namelijk hele chique blauwe lingerie, een oud versleten Alexander Wang shirt en de oorbellen waren zelfgemaakt door een goede bekende. 

Allemaal heel leuk, maar wat doet ze vanavond aan, want vanavond is het grote moment daar, DE FINALE! Nou kunnen we ons van alles af gaan vragen, maar ik denk dat we er toch niet achter zullen komen tot dat het moment daar is. Het zal vast niet opeens heel erg theatraal zijn of super sexy, maar ik denk dat ze het gewoon simpel houdt. 

Om je toch alvast in de stemming te brengen, heb ik speciaal voor Anouk een outfit bij elkaar gezocht. Of ik er dichtbij zal zitten weet ik niet, maar ik zie haar hier wel in lopen tijdens de finale of voor een andere gelegenheid. Omdat het voor iets speciaals is, heb ik dit keer duurde merken gekozen dan anders. Soms niet altijd even betaalbaar voor een arme student als ik, maar goed dat is dan niet anders.

van links naar rechts
skull armband €195,- Alexander McQueen/pistol boots €565,- Rag&Bone
denim jack €299,- Karl Lagerfield/zwarte broek met knie detail €810,- J Brand
schakel armband €2240,- Bottega Veneta/shirt met opdruk €220,- Saint Laurent/ster oorbellen 72,90 Zoe&Morgan
Ik heb voor iets meer verschillende tinten gekozen, dan dat ze aan had tijdens de halve finale. De opdruk op het shirt is erg goed zichtbaar en de knieĆ«n van de broek zijn ook een echte eyecatchers. Dit heb ik bewust gedaan, omdat het is een finale outfit dus dan mag het ook wel wat meer hebben. Qua sieraden heb ik het rustig gehouden, omdat ik Anouk niet een persoon vind die veel sieraden op dit moment zou dragen. 

Zelf zou ik trouwens deze look ook best wel willen dragen. Hij is stoer, comfi, maar toch opvallend. Ik ben benieuwd hoeveelste ze wordt en wat ze aan zal hebben. Wat denken jullie gaat ze winnen? Ik denk het persoonlijk niet, want er is zoveel vriendjes politiek. 


Wat vind jij van de outfit die ik voor Anouk heb gemaakt en ga jij naar de finale van het songfestival kijken vanavond?


1 opmerking: