woensdag 22 mei 2013

C4C Vintage Goes Underground..


Yes het is weer zover! C4C Vintage organiseert weer een tof evenement wat je niet mag missen. Dit keer heb ik weinig informatie gekregen, maar wat ik weet ga ik natuurlijk met jullie delen. C4C Vintage gaat namelijk UNDERGROUND..


De vaste bezoekers van Did You C.. weten ondertussen wel dat sinds ik het bestaan weet van C4C Vintage het liefst als eerste binnen ben bij hun evenementen en Pop Up stores. Ik weet gewoon dat ik bij C4C Vintage nooit teleurgesteld word en het dus een feest is om een bezoekje te brengen aan hun.


Al een paar weken zie ik verschillende afbeeldingen voorbij komen op Facebook met mensen die voor de camera de "ssstt" pose doen. Hierdoor werd ik alleen maar nieuwsgieriger wat is C4C Vintage toch van plan. Nu een week voor dat het evenement plaats vindt, wordt er meer duidelijk. C4C Vintage Goes Underground!  Ze houden zo lang mogelijk de locatie geheim. Waarom? Omdat ze dat leuk vinden!


C4C Underground zal 25 mei ergens in Amsterdam west plaats vinden van 14.00 - 22.00. Je kan dan o.a.  over de mini markt struinen, je haren laten knippen, dansen op de beats van DJ Miss Bliss, je buik vol eten bij HotMamaHot, Bingo spelen en nog veel meer. Het wordt vast een zaterdag om nooit te vergeten en ik kan jou die cadeau doen!

Ik mag namelijk van C4C Vintage twee paar kaartjes weggeven, hoe leuk is dat! Wat moet je doen.


Like C4C Vintage op Facebook: http://www.facebook.com/c4cvintage.nl?fref=ts


En laat een bericht onder dit blogbericht achter de je mee wilt doen met deze super toffe winactie. Je kan mee doen tot vrijdag 24 mei 22.00, daarna zullen de winnaars bekend worden gemaakt op de C4C Vintage en Did You C.. Facebookpagina's.


Gaan jullie naar dit mysterieuze evenement van C4C?

Wanneer: zaterdag 25 mei 2013
Tijd: 14.00 - 22.00
Locatie: Amsterdam West
Entree: voorverkoop €3,- en bij de deur €5,-. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis

Voor meer informatie check de C4C Vintage Facebookpagina.

1 opmerking:

  1. Ik had hier nog helemaal niks over gehoord eigenlijk, maar ik denk niet dat ik erheen ga!

    BeantwoordenVerwijderen