donderdag 16 mei 2013

Breaking Rocks
Een week geleden kwam er opeens een jongen de bus inlopen met een wel heel trendy coole trui. Na een paar dagen de trui nog niet uit mijn hoofd te hebben gekregen, ging ik opzoek op internet en kwam ik bij de geweldige webshop "Breaking Rocks" uit.


Breaking Rocks staan bekend om hun hysterische en opvallende prints die eigenlijk op doodnormale sweaters zijn gedrukt. Van gekleurde snoepjes tot palmbomen, ze hebben van alles wat en ze zijn allemaal zo leuk. Opvallen doe je zeker met een sweater van Breaking Rocks, maar dat mag toch best wel een keer.


Ik heb gekozen voor de "Evil Cats In Space" design, deze had trouwens de jongen in de bus ook aan. Ik ben hem eeuwig dankbaar, thanks boy! ik heb geen moment spijt gehad van het kopen van deze sweater, maar een keuze maken was nog best lastig. Naast dit toffe design zijn er namelijk ook drie andere varianten die stuk voor stuk ook erg leuk zijn. De sweaters zijn trouwens allemaal uniseks, dus zowel voor mannen als vrouwen geschikt.


De sweaters kosten allemaal €77,- en worden van katoen gemaakt, lekker comfi dus. Ze zijn te bestellen in de maten S t/m XL, maar hou er wel rekening mee dat het uniseks modellen zijn dus het kan wat ruimer vallen dan normaal. Ik snap best wel dat je misschien de prijs wat te hoog vind, maar je hebt wel iets origineels en eigenzinnigs. Dit kom je niet zomaar nog een keer tegen en dat vind ik juist zo leuk aan Breaking Rocks. Dare to be different! 

Ik draag mijn Evil Cats In Space sweater met plezier en hij komt zeker nog een keer terug in een outfit post. Meer weten over Breacking Rocks? Check hun website en bekijk hun nieuwe designs ook gelijk even.: www.breakingrocksclothing.com

Wat vinden jullie van de trui en kende je Breaking Rocks al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten