zondag 5 mei 2013

Blog event CoolCat


Stoere jacks, fel gekleurde tops en shorts vol met studs. Ik keek mijn ogen uit toen ik na jaren weer de CoolCat binnen stapte. Vrijdag bezocht ik namelijk de CoolCat aan de Nieuwendijk te Amsterdam om daar mijn eerste blog event bij te wonen. Ik was erg benieuwd, niet alleen naar de collectie maar ook hoe alles zou verlopen.


De dj had er zin in, dansbare beats klonken door de winkel en de sfeer was erg gezellig. Toen de meeste bloggers gearriveerd waren werden we hartelijk welkom geheten en werd er van alles over de nieuwe zomer collectie van CoolCat verteld. 


CoolCat heeft namelijk een hele metamorfose ondergaan en heeft zijn pijlen nu veel meer op de jongeren gericht dan op de wel bekende fashion shows. De CoolCat designers laten zich inspireren door muziek, film, street, blogs en andere belangrijke zaken die jongeren bezig houden. Het is niet zo dat ze niet de trends volgen, want ook CoolCat heeft genoeg studs, neon en aztec prints in hun collectie. Ze letten er gewoon meer op wat JIJ leuk vindt


Voor iedereen is er wel wat te vinden, dit omdat er een hele brede keuze is. De collectie is namelijk verdeeld in vier verschillende thema's: cool, sexy, loud en fun. Mix en match en voor een betaalbare prijs heb je een hele gave outfit. 

Na het praatje werd ik erg enthousiast en nieuwsgierig. Hoe zou de collectie eruit zien? Gelukkig was het al snel daarna tijd voor actie.  Midden in de winkel hadden ze een mini beauty salon gecreĆ«erd, waar je haar en make up werd gedaan. Eerst mochten we snelle blik werpen op de collectie om te kijken voor welke look we gingen. Cool, sexy, loud of fun...?


Toen ik dit wist mocht ik naar het beauty gedeelte. Mijn haar werd in een nonchalante knot gedaan en mijn make up werd hier en daar bijgewerkt, met wat bronzer en highlighter. Zo, nu was het tijd om eens een leuke outfit uit te zoeken.


Ik heb heel wat dingen gepast, want er was zoveel wat ik leuk vond dus het kiezen was erg moeilijk. Dat ze veranderd waren qua doel was duidelijk te zien en ook te merken die avond, want niet alleen ik had moeite met kiezen. CoolCat weet wel wat jongeren leuk vind, dat is een ding wat zeker is!


Als afsluiter mochten alle bloggers met hun outfit op de foto. Zie hier de mijne, wat vinden jullie ervan?


Ik ben heel erg blij met mijn outfit. Ik hou van neon zoals jullie weten en studs kunnen ook bij mij niet ontbreken. Dit is een echte Chamali outfit. De grote oorbellen vind ik ook heel gaaf, maar die zie je jammer genoeg niet zo goed op deze foto. Dus bekijk de shopping voor meer detail.

oorbellen 8,95/tank top 7,95
gebreide top 29,95/short met studs 34,95

De nieuwe zomercollectie van CoolCat ligt nu in de winkel. Geen zin om de deur uit te gaan? Neem dan een kijkje op de www.coolcat.nl en shop je outfit online, want ook dat kan.

Ik ben enthousiast geworden, door dit event. Het was heel erg gezellig en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Als ik de volgende keer weer eens ga winkelen, duik ik toch eens de dichtstbijzijnde CoolCat in.


Wat vind jij van CoolCat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten