vrijdag 26 april 2013

What I'm Wearing Today #5


In mijn eerste shoplog video bood ik jullie al aan om een outfit samen te stellen met verschillende prints. Vandaag is het dan zover ik ga jullie laten zien hoe je een draagbare mixing prints outfit bij elkaar kan matchen.


De top en de broek komen allebei van de H&M en heb je al kunnen bewonderen in de video. Als je aan prints denkt, denken de meeste al gelijk aan een drukke hysterische outfit. Ik heb hier bewust niet voor gekozen, om zo jullie te laten zien dat je met verschillende prints ook een dagelijkse outfit kan maken, voor naar het werk of naar school.


Nou zit er geen print op de top gedrukt, maar er zit een reliĆ«f in de stof verwerkt wat net zo goed een print lijkt. Ik draag er een zalmkleurige tank top onder die je niet zo goed op de foto's ziet. Qua accessoires knallen mijn schoenen van het beeldscherm, waar ik bewust voor heb gekozen. Ik hou namelijk wel van wat kleur in mijn outfit en met deze schoenen is dat gelukt. Qua sieraden heb ik gekozen voor grove en opvallende items, om de look meer mijn eigen draai te geven.

Ring - Primark
Tak armband - Monki
Steentjes armband - Forver21
Stekel armband - Forever21

Bij frisse outfit hoort ook een leuke "frisse" tas. De zon doet ons stralen, net zoals deze tote bag van TITI + THE GERMAN KID. Met een beetje humor aan m'n schouder word elke dag een stuk leuker. Ik vind een tote bag erg fijn om te dragen tijdens de warmere dagen omdat die leder tassen altijd zo zweterig zijn en tote bags zijn makkelijk in gebruik.

Top/Tank top - H&M
Ketting - Primark
Broek - H&M
Schoenen - Alysa
Tote bag - TITI + THE GERMAN KID 

Ik hoop dat ik jullie een beetje op weg heb geholpen met het combineren van prints. Laten jullie weten wat jullie er van vinden?


4 opmerkingen: