maandag 29 april 2013

Voetjes van oranje..


Nog één nachtje slapen en dan mag het oranje spektakel beginnen. De laatste Koninginnedag gaat dan van start en we begroeten de nieuwe koning en wensen hem veel succes. Het hele land zal op zijn kop staan en het kleine landje is opeens een grote familie vol lallende vrolijke mensen.


Leuk hoor zo'n Hollandse feestdag, maar wat moet je nou weer aan?! Je kan natuurlijk je oude vertrouwde leeuwenpak uit de kast halen terwijl je de mottenballen eruit hoort rollen, maar ik snap best wel dat je daar niet op zit te wachten. Waarom zou je in een hele oranje outfit lopen als je het ook als accent kleur kan gebruiken.


Sieraden, riemen, tassen, haarspelden en nagellak. Alles is er wel in het oranje, maar wat dacht je van een paar oranje trendy schoenen. Oranje schoenen?! Ik hoor het je hard op denken, maar zeker ik heb het over oranje schoenen. Een mooie warme zomerse kleur, die naast erg trendy is ook handig is voor Nederlandse feesten en partijen. Van pump tot boots en van slipper tot sandaal. Voor iedereen is er wel een mooi model beschikbaar.

van links naar rechts
Zwevend oranje 219,95 United Nude/Oranje lak 144,95 Mario Giordano/Metallic strik 530,- Burberry
Puntig oranje 379,95 Alexander McQueen/Gestrikt 32,95 Petite Jolie
Witte neus 99,95 UGG/Oranje Boots 129,95 Dr Martens
Heb je alle optie's gehad en vind je oranje schoenen ook geen goed plan. Dan kan je altijd nog een wuppie van de AH op je hoofd plakken. ;-) Succes en alvast een hele fijne Koninginnedag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten