dinsdag 23 april 2013

Trend: Tie dye


Vandaag is het weer een tijd voor een leuke trend die je deze winter ook al voorbij zag komen. Dit keer heeft de "hippie" trend opnieuw modeland in zijn greep en kunnen we er niet meer om heen. Een item met de zo geheten tie dye motief is helemaal weer hip(pie)!


Toen ik deze trend na lange tijd weer voorbij zag komen begonnen met handen te jeuken om een leuke DIY te maken. Vanwege drukte met school hebben jullie deze nog tegoed want deze trend is heel erg makkelijk om na te maken. Ben je in het bezit van een (oude) jeans en een fles bleek dan kan je aan de slag. Hoe die voor de rest in zijn werk gaat wordt dus nog later uitgebreid besproken.

De tie dye trend is een trend die makkelijk te combineren is met andere kleding. Dit komt ook omdat je de tie dye trend in verschillende kleuren hebt en niks is te gek. Daarom vind ik voor de gene die niet zo van al te opvallend houden en toch iets anders willen deze trend ook erg geschikt. Want met twee kleuren heb je al een erg tof effect en het is eens wat anders dan een gewone top of broek. Zijn twee kleuren niet genoeg, kies dan voor meerdere want hoe kleuriger, hoe fleuriger.

Het motief van de tie dye is lekker zomers en perfect voor een festival outfit. Ik vind deze old school trend erg leuk en ik zou dan ook best wel met een tie dye outfit rond willen lopen.

van links naar rechts
jeans 19,95 H&M/short 107,- River Island/legging 12,95 H&M
jack 242,- River Island/jeans 40,- River Island/trui 36,- Topshop


Wat vind jij van de tie dye trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten