maandag 15 april 2013

Trend: Metallic


"Shine bright like a diamond", zong Rihanna enkelen maanden geleden nog uit volle borst. Deze woorden passen perfect bij de trend van vandaag, want vandaag gaan we het over de metallic trend hebben.


Glinsteren de broeken en glimmende pumps. Deze trend is perfect voor de eksters onder ons en laat ik er nou net eentje zijn. Ik hou wel van hier en daar wat shiny items, als het maar trendy blijft en niet ordinair. Die valkuil heeft deze trend jammer genoeg wel. Hou het classy en kies één item wat je doet stralen, in plaats van een wandelende kerstbal te zijn.

Je kan voor de "gewone" zilveren, gouden en koper tinten gaan. Heel erg mooi, maar misschien toch wel hier en daar wat saai. Kies daarom eens voor bijv. een glanzende paarse top of een blauwe glinsterende clutch. Is één kleur niet genoeg voor jou dan is daar natuurlijk ook een oplossing voor. Hologram items in alle kleuren zijn namelijk ook erg mooi en stijlvol en pimpt elke look op.


Is dit toch allemaal wat te heftig voor je en hou je het liever wat subtiel. Een mooie metallic ooglook of nagels, is deze lente/zomer net zo trendy als een hele outfit.

Ik heb wat leuke metallic items voor je bij elkaar gezocht, die je outfit doen stralen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

van links naar rechts
pump 23,75 Forver21/tas 45,25 Nasty gal/stretch rok 29,20 Romwe
rok 40,55 Nasty gal/pump 61 Flounce/clutch 18,- Topshop
top 18,- Romwe/rugzak 53,- Urban Outfitters/blouse 26,45 RomweEn vergeet vooral niet.:

Trends zijn leuk om te volgend en inspiratie uit te halen, maar vergeet vooral niet jezelf te blijven.


Wat vinden jullie van deze trend en zou je zelf een shiny item aantrekken?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten