dinsdag 2 april 2013

Trend: DENIM


Donker blauw, licht blauw, grijs, roze, paars, geel, zwart, met wassing, zonder wassing, met gaten, met patronen en ga zo maar door. Denim stof is er in alle variatie's wel te vinden, maar vandaag gaan we het over de wel bekende "gewone" blauwe denim stof hebben. De trend van vandaag is dan ook DENIM.


De oude vertrouwde denim is weer terug van nooit weggeweest, want iedereen heeft wel een jeans in zijn of haar kast liggen. Deze lente/zomer zie je veel denim voorbij komen in het modebeeld. het leuke is dat je weer helemaal los kan gaan met verschillende items. Denim op denim is iets wat je steeds vaker in het straat beeld ziet en naast stoer, ook nog eens erg vrouwelijk kan zijn. Deze dame heeft een leuke simpele denim outfit gepimpt met een luipaard riem. Het is maar een klein detail, maar maakt wel de hele outfit af.

Naast denim op denim kan je natuurlijk ook één denim item aan doen. Zo maak je, je outfit net wat edgy-er.Combineer een klassieke blouse met een denim jasje en je creëert een hele andere look dan met een blazer. 

Het combineren van denim is leuk en je kan veel kanten ermee op.
Ook van de zomer kan je aan de gang met denim. Een zomerse denim outfit kan je het beste maken met lichte kleuren, zo krijg je een frisse look. 


Less is more, zeggen sommige. Voor de gene die dit allemaal te saai vinden, kan je natuurlijk ook aan de slag met bewerkte denim. Studs, parels, glitters en steentjes alles mag. Ik vind dat persoonlijk altijd wel erg leuk, maar pas er wel mee op. Je wilt er namelijk toch niet uit zien als een levende kerstbal? 

Denim zal altijd een musthave zijn in je kledingkast en verveeld nooit. Wees creatief, mix & match erop los!


Ik ben benieuwd wat jullie van de denim trend vinden. Dragen jullie veel denim en ook denim op denim?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten