zaterdag 27 april 2013

Timberlands


In de jaren 90 had elke rapper wel een paar in zijn bezit, maar ook in 2013 kan niemand er meer omheen. Timberlands zijn hot en naast heel wat heren hebben nu ook de dames een zwak gekregen voor deze stoere grove boots.


Je vindt ze leuk of je vindt ze helemaal niks. Ik denk niet dat er een echte tussenweg is, maar goed iedereen zo zijn mening. Dat Timberland de afgelopen jaren weer een succes is in de modewereld is één ding wat zeker is. In het straat beeld zie je ze steeds vaker, misschien meer in de grote steden dan in de dorpen maar langzaam veroverd Timberland opnieuw de wereld met hun stevige schoenen.


Als je me via instagram volgt wist je het al, ik ben net zoals vele ook in de ban van het Timberland virus. Sinds donderdag ben ik namelijk de trotse eigenaresse van een paar stevige stappers! Ik wou ze al maanden, maar om nou zomaar bijna €200,- voor een paar schoenen neer te leggen doe ik niet zo snel, want als arme student moet ik natuurlijk wel op de centen letten. Hoe moeilijk dat ook is! Tot van de week want toen ging m'n geld over de balk en mocht ik ze van mezelf kopen en voor €80,- goedkoper.


Nee lieve mensen ik heb geen dealtje gesloten met Timberland, dat zou pas leuk zijn. Ik kreeg een goede tip van een collega van mij die vertelde namelijk het volgende. 

Timberland heeft naast heren en damesschoenen ook kinderschoenen. De maten van de kinderen schoenen gaan tot en met maat 40 en laat ik dat nou net hebben. Wat precies het verschil is tussen die drie weet ik niet precies, wel weet ik dat de kinderschoenen lichter zijn qua gewicht dan de heren en damesschoenen. Het verschil in prijs, damesschoenen €189,95 kinderschoenen €109,95. Je snapt natuurlijk wel welke keuze ik heb gemaakt.


Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe stappers en ze lopen erg lekker. Als je graag Timberlands wilt en je hebt  maat 40 of kleiner dan zou ik zeker deze tip volgen, of je moet het niet erg vinden. Is het nog teveel geld, wat ik best kan begrijpen, zijn er genoeg look a likes in omloop die voor een zacht prijsje te koop zijn. Hier onder vind je er een paar op een rij. (In mijn outfit van gister graag ik ook een paar look a likes van Alysa, deze waren €30,-)

€99,95 Sacha
89,99 Invito
79,99 Cinderella


Wat vinden jullie van Timberlands?

1 opmerking:

  1. ik vind ze mooi en vooral die beige kleur .
    ik wil ze zelf heel graag .
    en hopelijk krijg ik ze .

    BeantwoordenVerwijderen