zaterdag 20 april 2013

Statement Necklace


Ik heb van die dagen dat ik niet zoveel zin heb om al te veel moeite te doen om er leuk uit te zien en ik denk dat er meer mensen zijn die hier last van hebben. Dan trek ik al snel een simpele outfit aan, maar om toch alles een beetje op te pimpen draag ik dan graag een "statement necklace".


Een statement necklace is een ketting die groter en opvallender is dan een "normale" ketting. Ik hou wel van een opvallende kettingen en ik heb er daarom ook al wel een aantal in mijn bezit.

Sommige mensen zullen misschien zeggen dat ze een statement necklace meer iets voor een feestje vinden of voor een speciale gelegenheid. Ik ben het hier niet mee eens, want ook als je naar school of naar je werk gaat mag je naar mijn idee best wel wat aandacht trekken met je fashionable ketting.

Natuurlijk kan je een statement necklace dragen bij een simpele outfit, maar ook bij een kleurrijke en/of geprinte outfit kan hij erg mooi staan. ( Denk maar aan de print op print trend ;-) )

Benieuwd waar je ze kan kopen? Bekijk dan snel de shoppingpage.


van links naar rechts
Driehoek oranje roze 24,- Topshop/Zilver/goud 19,90 InMyDresser
Ster 39,95 InMyDresser/Blauwe steen 11,99 New Look
Olie kleuren 14,90 Forver21/Yellow spike 46,- Topshop
Wit/goud 21,- Topshop/Camee 85,35 Asos/ Groot streep 32,85 Asos


Wat vind jij van de statement necklace?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten