donderdag 4 april 2013

P!NK


Gister avond gaf ik jullie op Facebook al een hint, met het woord "Pink"! Ik ben benieuwd hoeveel mensen gelijk dachten aan deze stoere zangeres, in plaats van de lieve meisjes kleur. Met haar single "Give me a reason" die ze samen zingt met Nate Ruess, is ze niet van de radio af te slaan. De kledingstijl van deze dame is in de jaren nog al veranderd, maar er zijn een paar dingen die ze altijd heeft behouden.


Het rebelse meisje is P!nk al lang niet meer, ze is eerder een rebelse dame geworden. ;-) De stoere look, die ze altijd heeft willen uitstralen gebruikt ze eigenlijk nog steeds. Naast dat ze een echte rock bitch wilt zijn, is haar kleding ook een stuk vrouwelijker en sexyer. 


Humor is altijd erg belangrijk voor haar. Nieta alleen in haar leven, maar ook in haar kledingstijl laat ze het graag terug komen. 

Vandaag is het weer eens tijd om een look na te maken die P!nk en jij aan zouden kunnen doen. Met een vleugje, stoer, vrouwelijk, sexy en humor..

van links naar rechts
P!NK shoes 132,30 Jeffrey Campbell  - armbanden 15,75 Asos - top 29,- MissSelfridge
jas 29,55 Romwe - jeans 30,- New Look - Ketting "Aaarrghhh" 78,80
armband 15,- Regale Rose - earcuff 10,10 Romwe

Een gangbare look, met hier en daar wat eyecatchers. Ik heb expres voor een strakke top gekozen, om het vrouwelijke terug te laten komen. Wil je dit liever niet, dan kan je deze natuurlijk inruilen voor een leuk shirt of andere top. De vleermuis is een earcuff super leuk en naar mijn idee echt iets voor P!nk. Toen ik de roze schoenen voor het eerst zag vond ik ze al erg gaaf en perfect voor deze look. Ze fleuren alles een beetje op. 

Pink is allang niet meer alleen voor lieve, onschuldige, kleine meisjes. ;-)Zou jij deze look dragen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten