donderdag 18 april 2013

Lovisa Burfitt


Mooie afbeeldingen zoeken doe ik met liefde en daarom struin ik heel het internet af om de leukste eruit te plukken. Naast mooie fotografie, hou ik ook van mooie illustratie's. Wat zou ik toch graag zulke fashionable mannequins met meters lange benen en knal rode lippen tekenen. Nou is deze techniek niet aan mijn besteed en bekijk ik de illustratie's met open mond, want wat kunnen sommige mensen toch mooi tekenen.


 Vandaag laat ik jullie de tekenkunsten zien van de Franse Lovisa Burfitt. Met haar "simpele" lijnen en vlakken spel wint ze de harten van verschillende grote namen. Zo heeft ze onder al voor Kenzo, Vogue, Sunday Times en H&M verschillende illustratie's gemaakt.

Ik hou van haar tekenstijl, wat vind jij ervan?www.lovisaburfitt.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten