zaterdag 6 april 2013

Je haar in pasteltinten


Pasteltinten zijn helemaal de trend in modeland, maar niet alleen daar zijn ze gek op die lieve, zachte kleurtjes. Ook beautyland krijgt er geen genoeg van. Je kan natuurlijk je ogen, lippen en/of nagels een echte pastel-pimp-beurt geven, maar vergeet dan vooral ook niet je haar.


Je haar verven in verschillende pasteltinten, zag je deze winter al in het straatbeeld voorbij komen. Goed nieuws ook in de lente/zomer zijn je haren in een lekker lief snoep-kleurtje helemaal hip. Alles mag en alles kan. Is één kleur niet genoeg? Dip je punten dan even in een andere pasteltint dan heb je gelijk twee trends in één de pakken, want ook de dip dye trend is nog erg geliefd.

Bij een lichte huid vind ik pasteltinten in het haar erg mooi. Het geeft een soort dromerige look, perfect voor het mooie weer. (Nu moet die alleen nog komen..) Zelf zou ik niet zo snel mijn haar in pasteltinten kleuren, want ik wil niet op Nicki Minaj lijken, hihi. Dit vanwege mijn getinte huid, maar goed iedereen zo zijn mening.

Hier een paar mooie inspiratiebeelden van pastelkleurig haar!
Wat vind je van deze trend en zou jij je haar in pasteltinten verven?


1 opmerking: