vrijdag 12 april 2013

H&M presents THE NEW ICONS


De laatste tijd gebeurd er van alles in de wereld van H&M. Daarom is dit alweer het zoveelste blogbericht deze maand wat over deze modeketen gaat. De reden dat H&M weer het onderwerp van de dag is op Did You C.. is dat ze weer een super leuke collectie hebben gelanceerd die ik voor een deel aan jullie wil laten zien. Ik heb het over de collectie, "THE NEW ICONS"

H&M, ik denk dat de meeste van de lezers/lezeressen de weg naar voor hun dichtbijzijnste filiaal wel kennen. Deze modeketen is populair onder jong en oud en telkens spelen ze daar goed op in. Met deze keer de "THE NEW ICONS" collectie. Een collectie vol musthaves gebaseerd op de stijlen van verschillende top modellen. Super slim bedacht, want wie wil er nou niet zo stylish voor de dag komen als een echt model. 


De inspiratiebronnen voor deze collectie zijn, De Nederlandse Daphne Groeneveld, de Amerikaanse Lindsey Wixson, de Chinese Liu Wen en de Puerto Ricaanse Joan Smalls. 

Elk model heeft een eigen stijl en dat zie je ook terug in de verschillende kleding stukken. Er is veel gebruik gemaakt van zwarte, creme en beige tinten. Naast stoere items zitten er ook hele romantische en klassieke stukken tussen. De prijzen zijn de wel bekende H&M-prijzen en het duurste is dan ook maar €149,-. Dit is het leder jasje.

Ik ga zeker even in de winkel kijken hoe alles er in het "echt" uit ziet. Zelf zou ik heel graag het gilet wat Joan aan heeft willen hebben. Natuurlijk heb ik nog meer favorieten en ik heb die voor jullie bij elkaar gezocht.


van links naar rechts
hoed €14,95/gilet €49,95
tuniek €14,95/ketting slierten €9,95
leder jasje €149,-/rok €14,95/ketting €24,95

De items die je hier ziet is natuurlijk niet de hele collectie. Neem snel een kijkje op www.hm.com of bezoek een H&M-winkel en bekijk de rest.
Wat vinden jullie van THE NEW ICONS collectie en wat zijn jou favorieten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten