woensdag 10 april 2013

Golden Oldies


Terwijl ik maandag "druk" aan het werk was tijdens de les, klonken er de leukste 90's klanken door het lokaal. Van "T-spoon" tot "Snap" en van "Alexia" tot "2 Brothers On The 4th Floor". Terwijl we deze (te) gekke muziek aan het luisteren waren, haalden ik met mijn mede klasgenoten de grappiste herinneren op en beleefde we de jaren 90 weer opnieuw. 

De muziek van de jaren 90 was toch wel typisch, maar dit zullen we vast ook wel over 10 jaar zeggen over de muziek die we vandaag de dag luisteren. Net zoals nu, had ik vroeger ook niet echt één smaak qua muziek en song en danste overal op mee. Wat vond ik FIVE stoer en ik vond Gwen Stefani die toen nog in No Doubt song, erg knap. Als ik er nu aan terug denk, moet ik er alleen maar op lachen en wordt ik er vrolijk van als ik bepaalde nummers weer terug hoor.

Ondanks dat het misschien wel super fout is, is het toch oohh zo leuk om eens naar die golden oldies te luisteren en te bekijken, want vergeet vooral niet de bijpassende old skool videoclip. Kijk en geniet, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Ken je deze hits nog en welke muziek/hits luisterde jij in de jaren 90?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten