donderdag 11 april 2013

Essence: Stay matt lip cream


Is het een lipstick? "NEEE!!" Is het een lipgloss? "NEEEE!" Het is een lip cream van het budget merk Essence! Vandaag is het weer tijd voor een review vol kleur, laten we eens kijken of het wat is..


Een explosie aan rood in een klein potje. De lip cream zit vol pigment en is lekker smeerbaar. Met de welbekende sponsapplicator kan je in een handomdraai je kleurloze lippen veranderen in knal rode "silky" lips. Is rood wat te heftig voor je, kies dan één van de andere mooie tinten uit het assortiment. Zo is er een nude en een roze tint, dus voor ieder wat wils.


Zoals ik net al zei, zit er genoeg pigment in deze lip cream. Dit is het resultaat van een swatch, ik ben er maar één keer overheen gegaan. Super fijn, want zo ben je snel klaar.

De lip cream heeft iets weg van een lipstick vanwege de dikkere substantie, maar vanwege de sponsapplicator kan je preciezer aan de slag, zoals bij een lipgloss.

04 SILKY RED

Ik draag graag matte kleuren op mijn lippen, maar zou je wel wat meer glans willen kan je ook voor de lipgloss variant gaan of je kan hier natuurlijk een doorzichtige gloss overheen dragen. Ik vind de lip cream erg fijn. Hij blijft goed en lang zitten en voor de prijs kan je hem echt niet laten liggen.


De Stay matt lip cream is voor €1,99 bij Kruidvat en Trekpleister te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten