maandag 22 april 2013

Een eerbetoon aan Percy Irausquin


Modeliefhebbers kennen hem vast wel en jij misschien ook. De Arubaanse Percy Irausquin die in 2008 plotseling overleed. Hij was een getalenteerde modeontwerper en Nederlands trots. Zijn verrassende kleurgebruik en zijn vrouwelijke lijnen deden je mooi voelen in elke jurk die door zijn hand werd gemaakt. Om al dit mooi's niet verloren te laten gaan, hebben twee goede vrienden dit vast gelegd in een mooi boek. 


Het fotografenduo- Carin Verbruggen en Ferry Drenthem Soesman hadden al het idee om samen met Percy een mooi boek te maken met al zijn mooi ontwerpen. Vijf dagen later overleed Percy en stond dit project jaren stil. 


Nu vijf jaar later is er goed nieuws bekend gemaakt en zal er vanaf eind juni een mooi boek te koop zijn, met alle mooie ontwerpen en collectie's die nog bewaard zijn gebleven. Dit als eerbetoon aan Percy Irausquin die niet vergeten mag worden als Nederlandse ontwerper. Het boek heeft de titel "With Love For Love" wat erg toepasselijk is, want dit collectes item is met liefde gemaakt en Percy ontwierp met liefde, wat je ook duidelijk kon zien. De fotografen vonden het fijn om aan dit project te werken, mede omdat het zien van de modellen in Percy's ontwerpen het allemaal weer tot leven bracht. 
Het boek kost €29,50 en je kan hem alvast reserveren. Mail naar percy@lecturis.nl en de makers zullen hem signeren voordat ze hem naar je opsturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten