zondag 28 april 2013

Did You C.. April


Het is weer de laatste zondag van de maand en daarom dus weer tijd om alle leukste Instagram foto's op een rij te zetten. Bekijk mijn belevenissen van de maand april, zodat je een kijkje neemt in mijn persoonlijke leventje.


April was weer een maand vol huiswerk, leuke evenementjes en lekker uiteten met vriendinnen. Jammer genoeg zat het weer niet altijd mee maar hopelijk maakt mei het straks helemaal goed!1 april kikker in je bil! Het was tweede Paasdag en met mijn lieve kleine neefje gingen we op bezoek bij een boerderij met allemaal jongen dieren. Deze kleine lammetjes waren nog maar een week oud en lagen heerlijk te slapen. CUTE!


De zon begon eindelijk weer te schijnen en ik hing mijn leuke neon roze blazer in de wind om uit te waaien. Dit jasje is trouwens van de Primark en heb ik voor €9,- op de kop weten te tikken. ;-) Lang leven Primark SALE.


Een paar weken geleden was ik op bezoek bij de nieuwe offline winkel van EPHAT in Amsterdam. In de goodiebag die ik kreeg zat dit schattige ringetje. 


Lekker shoppen in Utrecht met mijn lieve vriendinnetje Leonne. Jammer genoeg konden we allebei die dag niet slagen maar gezellig was het zeker.


Die zelfde avond gingen we uiteten bij een Japans restaurant. We hadden het verrassingsmenu van de chef. Erg lekker hoor.


Mijn zus had een nieuwe krulföhn gekocht en die moest even uitgetest worden op haar "kleine" zusje. Het eindresultaat ben ik vergeten te fotograferen maar het zag er leuk uit. Heel erg handig zo'n ding.


Weer lekker creatief aan de slag geweest voor school. Een kloddertje hier een plaatje daar...


Studs! Ik kocht 100 gouden studs voor €6,- via Ebay. Ik heb ze nog steeds in het zakje zitten omdat ik nog niet precies weet wat ik ermee ga doen. Als je goede ideeën heb zijn die natuurlijk altijd welkom!


Die zelfde dag kwam ook mijn TITI + THE GERMAN KID tote bag aan. Ik ben er nog steeds erg blij mee. Bekijk de outfit post van deze week zodat je kan zien hoe hij eruit ziet.


Mijn wenkbrauwen epileren is altijd wel een klusje. Ik moet namelijk altijd zo niezen, haha. Ben ik de enige of hebben meer mensen hier last van? Als ze weer mooi bij geplukt zijn ben ik weer helemaal tevreden.


Woehoee weer shoppen maar vandaag ging het wel wat beter dan de vorige keer. Bekijk al mijn aankopen in de eerste shoplog. Ik ben nog steeds zo verliefd op mijn witte top!


Als ik me verveel trek ik vaak rare bekken. Hihi..


De C4C Pop Up Store! Wat is dat toch een leuke winkel. Vandaag is de laatste dag dat je er een kijkje kan nemen, daarna zal hij weer verdwijnen als sneeuw voor de zon.. Heel erg jammer, want wat is/was het een leuke winkel.


Hallo lente met je mooie bloemen en kleuren. Ik word altijd zo vrolijk door jou.


Als de bomen in bloei staan fiets ik met plezier rondjes, alleen één nadeel door die stuifmeel moet ik altijd zo niezen. Hallo lente... hallo hooikoorts!


Ik hou van felle kleuren op mijn nagels. Dit is een neon oranje/gele kleur die niet zo goed tot zijn recht komt op de foto. Deze nagellak heb ik een keer in Londen gekocht en steeds als ik hem draag krijg ik er reactie's op. Ach, als ik het maar leuk vind. ;-)


Het einde van het schooljaar is alweer in zicht, dus de eindopdrachten zijn in volle gang. Voor het vak fotostyling ben ik al druk bezig met de voorbereidingen voor de eindshoot. Aanstaande maandag is het zover, dan vind de shoot plaats. Hier ze een deel van de twee moodboards. Girly en snoeperig.


De eindopdracht voor fotostyling doe ik samen met Marloes. We kochten een ijsje om hem goed te bestuderen zodat we hem later in het groot na konden maken. Ja en dan moet je hem natuurlijk ook opeten, vervelend..


Mijn stoere stappers! Gister heb ik een uitgebreid blogbericht over Timberlands geplaatst, ik ben er nog zo blij mee. 


Over een paar dagen is het dan eindelijk zover, we krijgen een koning. Deze 2 euro munt vond mijn moeder tussen het wisselgeld, heel erg leuk als herennering.


Gister voelde ik met mijn gekleurde top een beetje M.I.A. Ik hou nog steeds heel erg van haar muziek en haar kledingstijl. Ik ga misschien maar eens een blogberichtje over haar schrijven. Lijkt jullie dat leuk?Dit was dan de wat lange Did You C.. April. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Kan je niet tot het volgende overzicht wachten en zou je ook graag nog meer foto's willen bekijken. Volg me dan via Instagram. Zo volg je met op de voet en blijf je up to date. Welke foto vond je het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten