vrijdag 19 april 2013

Clarks: Desert Boots


Clarks schoenen, mijn vader kan niet meer zonder hij is altijd zo positief over deze stappers dat ik maar eens een kijkje op de website ging nemen. Niet alle modellen zijn mijn ding, maar de "Desert Boots" vind ik toch erg tof.


De Desert Boots zijn stoere, simpele schoenen die bij elke outfit kunnen. Dit omdat er verschillende uitvoeringen zijn, met verschillende prints en materialen. Zit je veel op kantoor en wil je wel eens wat anders kies dan voor mooi su├Ęde Desert Boots. Misschien vind je dit te saai en wil je lekker opvallen als je naar de volgende college gaat, kies er dan eentje met een leuke print. Persoonlijk vind ik de zwart/wit geprinte Desert Boots het aller leukst en die zou ik daarom best wel aan mijn voetjes willen hebben.

Welke vind jij het leukst? Ik heb er een paar voor je bij elkaar gezocht.

van links naar rechts
geblokt 149,95/zwart lak 139,95
zwart,wit 149,95/ zalmkleur 124,95
blauw lak 139,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten