woensdag 17 april 2013

C4C Vintage Pop-Up Store


"Pop, poppp, popperdepop, POP-UP STORE!" Als paddenstoelen uit de grond "poppen" verschillende pop-up stores de shopping-wereld binnen. Je kan er niet meer omheen, de pop-up stores zijn populair met hun one of a kind artikelen, speciale prijsjes en actie's.

Nou zijn er naar mijn idee pop-up stores en Pop-Up Stores. Het runnen van een aantrekkelijke pop-up store is niet voor iedereen weggelegd. C4C Vintage heeft daar geen problemen mee, want die weet daar wel raad mee.


Leoni en haar Pop-Up Store
De zon scheen toen ik vanuit school de tram pakte naar de Pop-Up Store van C4C Vintage. Het was een mooie dag en iedereen straalde net zo hard als de zon toen deed. De gele vlag die waaide vrolijk in de wind en was al van verre te zien. Daar moest ik wezen de Pop-Up Store van C4C Vintage.

"Aaaahh, waar moet ik beginnen met kijken?!"
Toen ik binnen kwam, wist ik niet waar ik moest kijken er was zoveel te zien. Het schattige pandje aan de Ferdinand Bolstraat bestaat uit drie verdiepingen, vol (vintage) schatten. Schatten, ja schatten want naast "gewone" vintage kan je zo ook de gelukkige zijn van een echt designer item.

Handgemaakte (manchet)knopen. Leuk voor vaderdag!
C4C Vintage heeft de handen in een geslagen met verschillende merken zoals, FABstylistika, 5euroDivas, Ephat, Vintage Family en Re-Lize. Naast vintage items zijn er ook nieuwe en handgemaakte items te koop.

FABstylistika in actie.
Vintageliefhebbers kijken hier hun ogen uit
Voor echte vintageliefhebbers is deze Pop-Up Store een snoepwinkel. Ben je opzoek naar een leuke outfit of is bijv. je moeder jarig en zoek je nog een cadeautje, voor alles kan je hier terecht. Als je in Amsterdam ben is het echt even de moeite waard om een bezoek te brengen aan de C4C Vintage Pop-Up Store. Leuk winkelen voor betaalbare prijsjes.

5euroDivas zijn ook van de partij
Nieuwsgierig geworden? Tot en met 28 april kan je nog een bezoek brengen aan deze gezellige Pop-Up Store. Ze zijn elke dag open, dus er is vast wel een dag dat je tijd hebt om even langs te gaan.

Ik weet één ding zeker, als ik tussendoor nog tijd heb ga ik zeker nog even een bezoekje brengen

SMILE!


Adres:
Ferdinand Bolstraat 182
te Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 11.00-19.00
Zondag 14.00-18.00Geen opmerkingen:

Een reactie posten