donderdag 25 april 2013

Black dress


Het is voor mij alweer een aantal jaren geleden dat ik in de gymzaal zat terwijl het buiten 25 graden was en ik mijn eindexamen voor mijn neus had. Over een paar weken is het weer zover de landelijke examens worden weer gemaakt en sommige zijn zelfs een paar weken geleden al begonnen en hebben hun praktijk examen al achter de rug.


Bij een examen hoort natuurlijk ook een feestje en/of een gala en dan moet je er natuurlijk fashionable bij lopen. Winkel in, winkel uit en alle webshops bekijken het word een hele klus maar denk niet te moeilijk en ga eens voor zwart.

Zwart?! Chamali wat praat je opeens raar. Ja ik weet het ik roep vaak ga voor kleur kies niet altijd voor de basics, maar ik begrijp best wel dat niet iedereen daar behoefde aan heeft en met een (simpele) zwarte jurk kan je van alles doen om er zo je eigen draai aan te geven en zwart kleed ook nog eens af.


Als je een simpele jurk draagt, kies dan voor opvallende schoenen om zo de aandacht naar je toe te trekken en je outfit een stuk spannender te maken. Ze hoeven echt niet extreem hoog te zijn of vol te zitten met glitters, maar een vrolijke kleur of een leuke strik erop kan ook al erg leuk zijn.


Wat ik persoonlijk altijd erg leuk vind en waar ik een paar dagen geleden al eerder een blogbericht over heb geschreven is je outfit op te leuke door middel van het dragen van een statement necklace. Dit kan natuurlijk ook bij een mooie zwarte cocktail dress en zo kan je lekker over de top gaan. Ga je naar een feestje draag dan eens meerdere kettingen bij elkaar in plaats van één. Wees creatief mix & match erop los.

Je kan je black dress natuurlijk ook simpel houden en (bijna) geen accessoires dragen. Nu zijn er ook genoeg simpele black dresses die eigenlijk niks nodig hebben maar toch erg sexy,stoer en/of modieus zijn.


van links naar rechts
polka dot 14,95 H&M/flowers 61,- Miss Selfridge
transparant 29,95 H&M/cut out 59,- Topshop/tassel 149,- H&M 
Ik wens je alvast heel veel succes met je examen en met het zoeken naar de juiste outfit voor het eindfeestje. Voor de mensen die geen examen hoeven te doen of die dit al achter de rug hebben. Natuurlijk kunnen jullie deze tips ook gebruiken voor een bedrijfsuitje/ avondje stappen met vriendinnen en/of diner met je lover.


Heb jij al een (simpele) black dress in de kast hangen en hoe pimp jij hem op?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten