woensdag 3 april 2013

Big eyebrows


Verstop je pincet maar ergens onderin je la, want die heb je niet meer nodig. Volle wenkbrauwen zijn een echte must dit voorjaar. Bert (van Ernie ;)) je hebt er heel wat concurrenten bij!


Nou, zulke jongens als Bert boven z'n ogen heeft is nog al overdreven, maar dat ze gezien mogen worden is een ding wat zeker is. Dunne wenkbrauwen kunnen echt niet meer in 2013.


Ik hoef zelf nooit mijn wenkbrauwen bij te tekenen, maar ben je in het bezit van wat lichtere brows, teken ze dan bij met een potlood of poeder. Kijk goed voor de juiste kleur, om het zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien.


Het is niet zo dat je een ongecontroleerde haardos boven je ogen moet hebben zitten. CreĆ«er daarom het juiste model door de overtollige haartjes weg te halen en de wenkbrauwen met een wenkbrauwgel in model te kammen. Zo blijven ze de hele dag in de juiste shape.


Op deze foto zie je duidelijk dat de wenkbrauwen bijgetekend zijn, maar toch een mooi strak model hebben. Je hoeft dus echt niet voor de warrige look te gaan als je dat te slordig vind.


Ook bij de dames met lichter haar, vind ik volle wenkbrauwen erg mooi staan. Als je wilt, zou je hem nog iets donkerder kunnen aanzetten, zodat ze nog beter te zien zijn. Hou er dan wel rekening mee dat je de rest van je ogen rustig houdt, qua make up.


Zoals bij deze make up look, er gebeurd niet veel maar toch ook weer wel. Erg mooi, vind je ook niet? Zelf hou ik wel van volle wenkbrauwen, het geeft een natuurlijke en gezonde look. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Wat vind jij van volle wenkbrauwen en heb je ze zelf ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten