zondag 21 april 2013

Alice + Olivia ready-to-wear fall 2013


Terwijl we vol verwachting afwachten tot dan eindelijk de lente begint is het alweer een paar maanden bekend wat we deze herfst gaan dragen. Alice + Olivia gaat deze herfst voor barok sferen, prints en trendy bont.

Modellen die zelfverzekerde poses aannemen en donker rode lippen die van het beeld af springen. De ready-to-wear collectie van Alice + Olivia staat deze herfst als een huis. Verschillende trends die in de lente/zomer al erg populair zijn mogen ook weer in de herfst gedragen worden. Zoals print op print, bewerkte panty's en gebloemde stoffen. Alleen dit keer inplaats van felle kleuren, juist wat donkere warme kleuren zoals je bij de herfst gewend bent. Denk hierbij aan rood, zwart, bruin, koper en blauw.

In de collectie van Alice + Olivia zit veel detail en heeft een barok-achtig tintje. Naast veel prints, hebben zijn er ook hier en daar wat rustigere outfits ontworpen, die ik persoonlijk een stuk minder interessant vind. De bontjassen zijn er mooi, maar zullen niet bij iedereen in de smaak vallen, maar dat zal vast wel bij meerdere items het geval zijn. 

Ik vind de collectie erg leuk/mooi, terwijl ik het zelf niet eens allemaal zou dragen omdat ik het niet bij mezelf vind passen. Door deze collectie krijg ik spontaan zin in de herfst van 2013!bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten