woensdag 20 maart 2013

What I'm Wearing Today! #4


Liefde op het eerste gezicht, was het toen ik deze rok voor het eerst op de Facebookpagina van Open shop voorbij zag komen. Ik was erg benieuwd of hij in het echt net zo leuk was en nam snel de trein naar Amsterdam. Ja hoor, de rok was perfect en ik verliet Open shop zo verliefd als een tortelduifje met mijn nieuwste aanwinst in mijn tas.


Deze super leuke rok van Motel Becka is van zachte strechstof en heeft een zilverkleurige rits aan de achterkant. Het leuke aan deze rok is dat je hem makkelijk op verschillende manieren kan dragen en je gelijk opvalt vanwege de felle neon kleuren.


Leder Look trui Zara/ Rok Motel Becka via Open shop
Pistol boots Dr Adams/ Ketting studs Primark
Knuckle ring H&M

Vandaag combineer ik de rok met veel zwart en studs. Door de donkere tinten valt het rokje extra op, maar natuurlijk is hij net zo mooi met lichtere tinten. Vanwege het weer heb ik hier bewust niet voor gekozen.


Ben jij net zo verliefd op deze rok als ik en zou je hem ook graag willen hebben? Kijk dan even op de webshop of breng een bezoek aan de "offline" winkel van één van de leukste winkels van Amsterdam, Open shop! Ook als je niet helemaal in de wolken bent kan je prima terecht bij Open shop, want ze bieden genoeg leuke en trendy items aan voor een betaalbare prijs.Ik weet zeker dat je me vaak zult zien in dit stukje stof, wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten