maandag 4 maart 2013

We all ♥ C4C Vintage


Gister was het zo'n dag dat ik het niet erg vond om me bed uit te komen, omdat ik wist dat er die dag wat leuks ging gebeuren. Ik mocht eindelijk naar de C4C Affordable Vintage Fair die in Trouw Amsterdam plaats vond.

Met mijn camera om mijn nek ging ik op weg naar Amsterdam, om daar een bezoek te brengen aan één van Nederlands leukste shopping evenementen. Benieuwd hoe ik mijn dag ben door gekomen? Lees dan snel verder.


Door middel van foto's zal ik vertellen wat mijn indruk was van de C4C Affordable Vintage Fair. Laten we snel beginnen!


Heel Amsterdam en omstreden was weer versierd met de mooie Marilyn Monroe stickers. Zo ook de weg naar Trouw Amsterdam..


Toen ik naar binnen ging, was het officiële fashion shop feest nog niet begonnen vandaar dat er niemand staat, maar alsnog moest ik deze foto met jullie delen.. Welkom op de C4C Affordable Vintage Fair.


Beneden vond de C4C Jumble Sale plaats. Hier verkochten particulieren al hun mooiste (vintage) schatten. Van Chanel zonnenbrillen tot goosecraft jasjes er was genoeg moois te vinden voor een betaalbare prijs.


Mannen, vrouwen en de aller kleinste sloegen hun slag. Er hing een gezellige en vrolijke sfeer en ik zag daarom ook veel vrolijke gezichten.Lovely Sita van Open shop

Boven waren alle merken, webshops en ontwerpers te vinden. Naast vintage was hier ook veel nieuw te koop. Doordat ik de laatste weken veel heb geschreven over deze mensen en nog niet iedereen "kende", was het voor mij erg leuk om ze eens in het echt te ontmoeten. 

Wat heel erg handig was, was dat je bij sommige traders gewoon met je pinpas kon betalen. Dit scheelde weer een sprintje naar de pinautomaat en kon je bijv. gelijk dat ene paar trendy laarzen kopen voordat ze weg waren. 


Ik was veelte druk met overal kijken, een praatje maken en foto's schieten dat ik in het begin niet eens rustig heb rond gesnuffeld voor mezelf, maar meer voor m'n foto's. Er was ook zoveel te zien dat ik blij was dat ik een paar uur had. 

Trendy Ilja van Kitsch Diva
Ik zou Chamali niet zijn, als ik niets zou hebben gekocht. Mijn eerste aankoop deed ik bij Kitsch Diva, hier later meer over. Wist je dat er nog steeds een winactie loopt van Kisch Diva op de Did You C.. blog? Voor meer info klik hier..


Van al dat geshop krijg je trek en daarom ging ik maar eens lekker lunchen met moeders, want die was gezellig mee. Heerlijke broodjes met van allerlei beleg en warme kippenvleugeltjes. Mmmmm.. Hier ontmoeten ik trouwens ook één van de winnaressen van de vrijkaartjes. Erg leuk om mensen zo blij te zien als ze iets hebben gewonnen. :-)


Na mijn lunch was het al erg druk en nam ik mijn plaats in bij de Wall of FAME, want zoals beloofd zou ik foto's maken van de bezoekers.


Heb jij voor de lens gestaan en ben je benieuwd naar je foto? Klik dan even hier, zodat je je foto kan zoeken, opslaan, uit kan printen en boven je bed kan hangen. ;-)


Om niet achter te blijven, moest ik van mezelf ook maar eens op de foto. SMILE!


Rond 17.00 verliet ik het gebouw met een goed gevoel, want het was een gezellige middag geweest en ik had het voor geen goud willen missen. De echte fashion (vintage) lovers die niet zijn geweest hebben echt wat gemist, want het was weer een feest. Er hing een leuke sfeer en bijna iedereen liep wel met een tas vol aankopen. 

WE ALL ♥ C4C VINTAGE

De volgende keer ben ik er weer bij hoor! Jij ook?

2 opmerkingen:

  1. Het was echt amazing! En ik ben ook erg goed geslaagd! :D Ik wil snel weer en wellicht ook mijn stash verkopen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat fijn dat je het zo naar je zin had. Tot de volgende keer dan maar. ;-)

      Verwijderen